:: |
Da li bi ikada startovao debelu ribu? |
DA |
|
44% |
[ 15 ] |
NE |
|
20% |
[ 7 ] |
MOZDA |
|
35% |
[ 12 ] |
|
Ukupno glasova : 34 |
|
Autor |
Poruka |
majk.g4 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 156 Mesto: negde daleko al opet blizu

|
|
pa niko se nepita dal mozda ima problema sa zdravljem i one bi volele bit ko pamela anderson.
a ja nebi bio
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
ne vidim poentu zašto ne bih bio sa nekom devojkom koja je malo punija . kako kažu ' vuk dlaku menja .. al ćud nikada ' .. lako je kilažu smeniti ako joj je toliko važna ali ako je u glavi tupa ona će biti za života tupa pa to ti je
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
EGO! je napisao/la sledeće: | Da li bi ikada prisao punijoj ribi, tj. da li te samo privlace mrsavije?
Da li bi ti bila frka da budes sa debljom ribom?
Danas sve ribe teze da budu mrsave i zavodljive. Nekima to zaista uspeva; a nekima ne, pa se, bas, i ne oblace u skladu sa svojom tezinom i izgledom.
Ali bez obzira ne sve to, da li bi te privukla neka bucka? |
Da, tj. ne.
Ne, ne bi bila frka.
Bi.
Imao sam devojku koja je bila punachka, visoka 172, a "tezhila" oko 80 kg. Imao sam i devojku koja je visoka 163, a "tezhila" oko 49 kg. Niti sam po babu niti po strichevima odluchivao o "biti zajedno". Bitina su bile zajednichke, dodirne tachke. (ne mislite sada na neshto bezobrazno )
Vazhna mi je ona kao osoba, kakva je u "dushi". Mada se nekada i malo kasnije upoznaju prave osobine. Dakle, ne predstavlja mi problem i ne stidim se sebe i nje.
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Vazno je kakva je cura u dushi a ne kako izgleda...
|
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Ja nebih jer nikad nisam bio. Da sam mladji pa i da se razmishljam...
|
|
|
|
|
 |
Eternity Dobro upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ

|
|
Da sam muško, ne bi bila sa punijom devojkom jer smatram da žena treba da pazi na sebe u bilo kom smislu... a naravno, ako bi bila sa mršavom ili normalno građenom pa se ta ista osoba udeblja, nikad je ne bi ostavila zbog toga.
E sad, pošto jesam žensko, mogla bih biti sa punijim muškarcem ali ne sada od 300lbs , zato što su mi kao teddy bear.
|
|
|
|
|
 |
Djole_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd

|
|
Mogao bih da lazem i da kazem Da......ali necu pa kazem NE.......
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Eternity je napisao/la sledeće: | Da sam muško, ne bi bila sa punijom devojkom jer smatram da žena treba da pazi na sebe u bilo kom smislu... |
Jedno je kad de "bucka" pomiri sa sudbinom, a drugo kad metabolizam ne dozvoljava mršavljenje.
Znam po sebi jer na 175cm imam 54-55kg i nikako ne mogu da se ugojim, ma koliko jeo. Kod punijih je isto u većini slučaja.
Pre par nedelja sam bio kod drugara i stanem ja na elektronsku vagu pre ručka: 54kg i 400. Posle obilnog ručka ( ) opet stanem na vagu, a ona pokaže: ravno 54kg!  
|
|
 |
Eternity Dobro upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ

|
|
Žao mi je što to vidim ali i za tebe najverovatnije ima leka i rešenja.
Ako bi mene poslušao, idi kod doktora neka ti uzme analizu krvi. Kaži mu da želiš da testiraš da li si i na šta si alergičan (food allergies). Skoro sam sigurna da si alergičan na nešto što ti ne da da se udebljaš. Moja je rodjaka imala isti slučaj kao i ti i uradila slučajno testove... i rekao joj doktor da je alergična na gluten, zamisli...
Sada ona izbegava sve što sastoji gluten.. verovao ili ne žena se za mesec dana transformisala. Izgleda ko bumbar...super nešto. I ne samo to...već joj i koža drugačija.
Učini to ako ne za sebe, za mene.
A to što kažeš drugo je kad metabolizam ne dozvoljava, pa zato sam i napisala u bilo kom smislu.... jer verujem da ima solucije tj rešenja za svakog. E sad za one neke druge od 300lbs ne mogu niti želim da komentarišem.
Pozdrav i srećno.
|
|
|
|
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
Bio sam i bicu to mi zaista nije problem i cak stovise, vise me privlace punije ribe od mrsavica.
Ministar lingvista je na celu ovog odreda desi ministre
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Eternity je napisao/la sledeće: | Žao mi je što to vidim ali i za tebe najverovatnije ima leka i rešenja.
Ako bi mene poslušao, idi kod doktora neka ti uzme analizu krvi. Kaži mu da želiš da testiraš da li si i na šta si alergičan (food allergies). Skoro sam sigurna da si alergičan na nešto što ti ne da da se udebljaš. Moja je rodjaka imala isti slučaj kao i ti i uradila slučajno testove... i rekao joj doktor da je alergična na gluten, zamisli...
Sada ona izbegava sve što sastoji gluten.. verovao ili ne žena se za mesec dana transformisala. Izgleda ko bumbar...super nešto. I ne samo to...već joj i koža drugačija.
Učini to ako ne za sebe, za mene. |
Ajde, probaću, da ne idemo puno u offtopic.
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Sad sam se setio kad sam muvao jednu puniju devojku koja je bila mnoooogo lepa.
I dobio sam korpicu.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|