:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Jedna od najlepših glumica Holivuda i humanitarka Andjelina Džoli ponovo je u centru medijske pažnje jer je navodno trudna. Talijanski mediji su prvi objavili ovu vest, nakon što je Andja u zadnji čas otkazala govor na konferenciji posvećenoj budućnosti dece u svetu zbog "privatnih razloga".
Željno iščekivani govor Andjelina je otkazala zbog privatnih razloga, a talijanski mediji tvrde da je u pitanju saznanje da ona i Bred Pit očekuju drugo biološko dete, što ide u prilog njihovim poslednjim medijskim istupima u kojima nisu krili koliko žele proširiti porodicu još jednim članom.
Portparol centra Pio Manzu, u kojem se konferencija održava Leticia Manjani, nije za tablid "San" (The Sun) mogla potvrditi da je reč o trudnoći, ali je ipak rekla da italijanski mediji tačno izveštavaju.
Andjelina je nedavno priznala da bi volela da ima još jedno biološko dete, ali je i rekla da za to još nije pravo vreme. Istu priču je ponovio i njen muž Bred Pit, a u jednom od intervjua je izjavio da njih dvoje žele i peto i šesto i sedmo i osmo dete!
(MONDO)
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
ja se iskreno nadam da nije, jer bih volela da usvoji a ne da radja
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
uncle binho Odomaćeni član

|
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 1975

|
|
|
heheh !! nije lose pa nek se i ona raduje !"!! nije losa !!! idemo djoli sad jos da usvojis 2je jos i rodis 4 ero ! taman
|
_________________ SAMO SU SELA,
CRVENO BELA!!!!! |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
drago mi je ako je istina....
|
|
 |
markoplazincic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Okt 2007 Poruke: 34 Mesto: Arilje

|
|
|
Nikako se ne slazem sa Dameski, valjda smo mi ljudi kao i sva ostala bica konstruisani (od strane prirode, boga il koga vec) da se razmnozavamo. Zamisli sta bih bilo kada bi svi usvajali....
|
_________________ I belive I can fly!!!!! |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
| markoplazincic je napisao/la sledeće: | | Nikako se ne slazem sa Dameski, valjda smo mi ljudi kao i sva ostala bica konstruisani (od strane prirode, boga il koga vec) da se razmnozavamo. Zamisli sta bih bilo kada bi svi usvajali.... |
Slazem se nekako sa time(a ko hoce da osvajava,njihova stvar mada je meni drago sto ce pre da rodi....a ne samo da osvaja,vec ima ih dvoje ili troje tako,nista preterano,treba ta deca da se odgaji,cuva,posao velik...)
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
meni se svidja ta ideja da usreci neko dete koje je siroce, a da moze da rodi, dokazala je
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | | meni se svidja ta ideja da usreci neko dete koje je siroce, a da moze da rodi, dokazala je |
I šta sad - dokazala je, pa ne mora više?! Zar ga je rađala da bi nama dokazala da može ?!
I ja se divim njenom činu usvajanja, ali deca su najveće blago, bilo da su biološka ili usvojena Tako da - samo napred, koja god da su
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
I od nje da bude neke koristi
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
|
Bas lepo ako je to istina!
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Moz' misliti... Nek joj je sa srecom
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|