:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Antal Skendžić (20), učesnik prošlogodišnjeg „Velikog brata", uhapšen je zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ubio svoju majku Rozaliju (48)! Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Zrenjanina, kada je pomahnitali Antal zario majci nož u srce! Nesrećna žena preminula je na licu mesta, a Antal, koji je ostao upamćen jer je u „Velikom bratu" javno priznao da je homoseksualac (vidite okvir), priveden je i određen mu je pritvor.
Jovanka Novaković, prva komšinica porodice Skendžić, kaže za Press da je Rozalija ubijena u noći između petka i subote. Ona je nekoliko sati pre zločina bila kod Rozalije na večeri!
- Rozalija i Antal pozvali su nekoliko komšija i prijatelja u petak uveče jer su zaklali prase. Na večeri je sve bilo u redu. Svi smo bili veseli i raspoloženi. Rozalija mi je rekla da joj ujutro donesem zeca da pravimo paprikaš. Oko 21 sat otišla sam kući - kaže Jovanka, i dodaje:
- Rano ujutru probudilo me je lupanje na vratima. Kada sam otvorila, videla sam Antala koji je bio unezveren. Rekao je da mu je majka umrla! Počeo je u predsoblju da se baca po podu, da vrišti, jedva sam ga obuzdala! Prešla sam u njihovu u kuću i videla Rozaliju kako leži na podu sa nožem u grudima! Antal se bacio preko nje i plakao! Odmah smo pobegli i zvali policiju.
Prema rečima poznanika koji su bili na proslavi, i majka i sin popili su veću količinu alkohola.
- Rozalija je volela da popije. To smo svi znali. Uprkos tome, nikada nam ne bi palo na pamet da bi ovako nešto moglo da joj se desi. Znali smo da joj nije svejedno što je Antal homoseksualac, ali smo bili uvereni da će se vremenom pomiriti s tim. Antal je živeo u Novom Sadu, išao je u cvećarsku školu. Do sada nije bio problematičan. S vremena na vreme obilazio je majku - pričaju poznanici.
Antal je Rozaliju izbo nožem u srce. Motiv ubistva još uvek nije poznat. Komšije kažu da se on u poslednje vreme čudno ponašao.
- Imao je neobičan pogled, kao da gleda kroz čoveka. Ponašao se kao da ima psihičke probleme. Daleko od toga da je pravio neke incidente, ali videlo se da nešto s njim nije u redu. Živeli su od Rozalijine penzije i novca od zemljišta koji su davali pod zakup. Inače, prošle godine porodica Skendžić doživela je još jednu tragediju. Antalov otac Stevan obesio se u dvorištu kuće kad je saznao da je, osim Antala, i njegov drugi sin, koji živi u Novom Sadu, homoseksualac! Inače, Roza i Stevan imaju još jednog sina - kažu komšije.
Meštanin koji je često kod Rozalije radio za nadnicu kaže da mu se Antal u poslednje vreme žalio na majku.
- Sumnjam da je Antal, uz to što je javno rekao da je homoseksualac, bio i u nekim sektama, jer se čudno ponašao. Često se žalio na majku. Ona je ove godine, posle prodaje kukuruza, uzela pare i otišla u Split, iako tamo nema nikoga! Na pitanje zašto baš u Split, odgovarala je: „Eto, malo da se odmorim!" Antal je bio ljut na nju zato što je potrošila mnogo para, a pričao je i da je pila - priča naš sagovornik.
Antal priznao u „Velikom Bratu" da je homoseksualac!
Antal Skendžić poznat je po učešću u „Velikom bratu", u kojem je javno priznao da je homoseksualac! On je učestvovao sa još 11 kandidata u Generalnoj probi prve sezone „Velikog brata", koja je emitovana od 28. avgusta do 3. septembra 2006. godine. Gledaoci su izabrali Marka Miljkovića i Jelenu Provči. Kako se kasnije komentarisalo, najverovatniji razlog za to bilo je njegovo javno priznanje da je gej.
Tokom jednog od svojih intervjua Antal je rekao da se nikada u životu nije dvoumio da li da otkrije svoje seksualno opredeljenje.
- Zdrava sam osoba upravo zato što znam ko sam. Ne plašim se reakcija ljudi jer sam već navikao na sve. Spreman sam i na osude tipa: „Dođi da te nalupam", ali desilo mi se i da su neki klinci trčali za mnom i vikali „Evo ga ‘Veliki brat'" - rekao je Antal. Govoreći o svojoj porodici, Antal je rekao da i oni znaju da je homoseksualac.
Antal je o sebi rekao i da je okrenut duhovnim stvarima, da vodi računa o ishrani, a da mu je hobi pravljenje narukvica, ogrlica i detalja na garderobi. Alergičan je na prašinu i sluša elektronsku muziku, a njegov omiljeni časopis je ženski magazin „El".
(Press)
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
I kad se prvi put pojavio, pre nego što je rekao da je "sa druge obale" ni tada mi nije delovao baš "najčistije".
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
ma on je bolesan skroz...
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Bas sam jutros to procitala na blic,neznam ni kako je uspeo da udje u veliki brat
|
|
|
| |
|
 |
markoplazincic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Okt 2007 Poruke: 34 Mesto: Arilje

|
|
Bolestan na kvadrat. Mozda sam ja malo konzervativan, ali po meni je "p.de.izam" jedna od bolesti covecanstva, jer smatram da mi ljudi imamo urodjenu potrebu za razmnozavanjem i to nam je valjda svrha zivota, da ostavimo nesto i nekog iza sebe. Gej momcici i devojcice, izvinite, nista licnoi, to je moje misljenje.
|
_________________ I belive I can fly!!!!! |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Nesuvislo je dovoditi homosexualnost u vezu sa ovako gnusnim zločinom
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
to i htedoh da kazem, ocigledno je bitno njegovo sexualno opredeljenje vise no sto je taj decko navodno uradio....
a i znala sam prosto sta ce narod da komentarise
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
|
Zar je bitno da li je gej, strejt, vanzemaljac ili šta god? Čovek je ubio sopstvenu majku, to je ono što je bitno! Toliko odvratan zločin za koji ne mogu da napišem nijedan smislen komentar... Jadno, bedno, grozno!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Jadno bedno i grozno - za ocekivati od takvog "lika"
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|