:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Ukoliko želite da imate fotoaparat malih dimenzija, a velikih mogućnosti, sigurno će vam se dopasti HP Photosmart R937 sa ogromnim touchscreen displejem dijagonale 9,14 cm, na kojem ćete moći da odmah pogledajte sve detalje napravljenih snimaka.
Rezolucija je osam megapixela, a ima i 3x optički zum kao i 32MB ugrađene memorije. Druga dobra stvar kod ovog fotoaparata je to što HP Photosmart R937 poseduje virtuelnu tastaturu i olovčicu koju možete da iskoristite da fotografije odmah pošaljete elektronskom poštom. Takođe, možete da određene fotografije označite kao omiljene tako da će ih računar automatski prebaciti u odgovarajući folder. Ova alatka je kompatibilna i sa Vistom, što organizaciju fotografija dodatno olakšava. Što se nekih od opcija fotografisanja tiče, pomenućemo i to da nema veze ako nabacite koji kilogram ili vam se pojavi koja bubuljica, HP Photosmart R937 će sve to otkloniti.
Pomoću ugrađenog alata za „stanjivanje“ figure, lako ćete sklonite višak kilograma i ukloniti bore i bubuljice. Cena je oko 125 evra.
(Blic)
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Sta ce mi fotoaparat koji me slika onakvog kakav nisam...?!
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Ne verujem o tome i ko zna dali je zdravo
|
|
|
| |
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
ma bzvz, ljepa sam sebi ovakva kakva sam
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|