:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Popularna pop pevačica Rijana, koja će 24. novembra nastupiti u „Beogradskoj areni“, tražila je od organizatora da joj se obezbedi luksuzni „mercedes“ C klase, prostrana svlačionica i 100 kilograma kokica!
Zvezda sa Barbadosa u Beograd stiže privatnim avionom na dan koncerta, a u svom rajderu (listi zahteva) tražila je da joj tokom boravka u Srbiji na raspolaganju bude luksuzni „mercedes“ C klase, a zahtevala je i da joj se u „Areni“ obezbedi prostrana svlačionica sa ogromnim ogledalom i garderoberom. Rijana je, očigledno, veliki zavisnik od grickalica, jer je tražila nekoliko vrsta čipsa i, verovali ili ne, čak 100 kilograma kokica, slatkih, slanih... ukupno šest vrsta! Od tolikih grickalica čovek mora da ožedni, pa ne čudi što je mlada pevačica zahtevala velike količine sokova, negazirane mineralne vode, kao i čaj sa medom.
(Blic)
|
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
Da se mene pita, poslao bih je nazad u ameriku pa neka tamo izvoljeva.. u Srbiji gladuje na stotine ljudi a oni daju kokice crnkinji
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Sasvim normalno ponasanje tih i takvih zvijezda, bez obzira na rasu.
Jos je ova i skromna... ima ih i gorih.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Kolega Aureliano je u pravu. Dobro da ima kratku listu zahteva.
Sva sreća pa imamo jedno 2-3 fabrike čipsa i grickalica.
Nadam se da će postati zavisna od naših grickalica!
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
| Citat: | | Da se mene pita, poslao bih je nazad u ameriku pa neka tamo izvoljeva.. u Srbiji gladuje na stotine ljudi a oni daju kokice crnkinji |
dokazujes da si rasista... ali to pokazuj na nekom drugom mjestu...
neka... bolje i kokice nego da je nesto drugo trazila...
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Skromnija je od svih koji su bili do sada . Sigurno 100%
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
| Теодул je napisao/la sledeće: | Da se mene pita, poslao bih je nazad u ameriku pa neka tamo izvoljeva.. u Srbiji gladuje na stotine ljudi a oni daju kokice crnkinji  |
Najpre, ona nije iz Amerike, već sa Barbadosa
Potom, kako reče kolega aureliano, još je i skromna, a svakako mi se dopada njen izbor, ja sam ovisna o kokicama
A pri tom ne vidim zašto je relevantno da li se kokice daju tamnoputoj devojci, čoveku bele ili crvene kože anđeoskog glasa?
Možda zbog bojazni da kokice loše utiču na njihov ten ili glasne žice ?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
meni je ta mala nekako onako simpa. ne znam zasto. hm, mada, mozda je bas "razmazeni skot" kao i vecina zvezdica osim toga, htedoh reci da ne smatram njene zahteve nesto posebno excentricnim. hmm, zanimljivo je... hehehe, kad bi bar htela da nam kaze zasto tolike kolicine kokica i grickalica i..
a za ovaj deo o mercedesu pa tu je apsolutno razumem
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ko što sam već rekao: Daj Bože da joj se svide naše grickalice pa da po ostalim inostranstvima samo njih traži. Ima da nam poveća izvoz do maksimuma uz takvu reklamu.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|