:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Vozaču "opel vektre" Danilu B. (22) iz Beograda određen je pritvor od 48 časova, jer je sinoć u beogradskoj Ulici Maksima Gorkog odbio da se zaustavi na znak policijske patrole, naglo ubrzao vozilo kojim je udario policajca i nosio ga na haubi 15 do 20 metara.
U saopštenju MUP-a Srbije se navodi da je policijska patrola sinoć oko 21 sat, vršeći redovnu rutinsku kontrolu, pokušala da zaustavi vozilo kojim je upravljao Danilo B. Vozač je prvobitno usporio, ali se nije zaustavio na znak da stane, već se kroz otvoren prozor drsko obratio policajcu, a zatim naglo ubrzao vozilo koje je udarilo policajca i bacilo ga na haubu, noseći ga 15 do 20 metara Ulicom Maksima Gorkog ka Ulici cara Nikolaja Drugog.
Kada je policajac sa haube pao na kolovoz, a pošto mu je život bio ugrožen, njegov kolega iz patrole ispalio je hitac u vozilo koje se nije zaustavilo, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Prilikom pucnjave nije bilo povređenih.
Danilo B. iste večeri prijavio se u Policijsku stanicu Vračar i njemu je, uz konsultaciju sa tužiocem, određeno zadržavanje zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično đelo napad na službeno lice u vršenju dužnosti.
(Blic)
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
kreten
|
|
|
| |
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
| |
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
|
ili ima neku vezu, ili misli da će bolje proći time što se sam javio...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: | | ili ima neku vezu, ili misli da će bolje proći time što se sam javio... |
Moze on da misli shta hoce i da ima vezu kakvu oce, 1-3 dine mu ne ginu ...mada moze se tu josh nakaciti ( a nema sumnje da hoce poshto je pandoor u pitanjoo) i pokushaj oobistva shto me uopshte ne bi cudilo tako da...mali ga je ugasio...
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ako je tatin sin nema cega da se plasi jer su oni nedodirljivi
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 54
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
Pijan, uduvan il budžovan...pun mi je q... takvih
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
katastrofa
ovaj ga je na*ebao
|
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
|
A s` obzirom da je prvo pobegao a posle se sam prijavio, ko zna, mozda je nesto imao u automobilu sto panduri nisu smeli da pronadju?
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|