:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Svaki fakultet ima svoju "zvezdu" medju studentima - nekoga ko uvek zna svaki tačan odgovor, nadaren je za sve predmete, i ume da se duri kada ne dobija pohvale. Ali, šta raditi kada je taj student sedmogodišnje dete?
Normalna škola bi za Ejnana Selesta Kolija bila dosadna - dečak već piše hemijske jednačine, crta molekularne šeme, zna sve i svašta o radioaktivnosti. Naučne časopise i fakultetske knjige proučava kao od šale, a zanimaju ga i umetnost i muzika.
Otac Valentin je pisac, a majka Sijada umetnica. Mali Ejnan je prohodao sa šest meseci, a sa godinu dana već je sklapao složene rečenice. Sa tri godine zanimali su ga višedimenzionalni oblici, čije je dvodimenzionalne senke crtao igrajući se i trenirajući mozak. Sa šest i po, preko interneta upustio se u proučavanje hemije.
Bilo bi sramotno, kako kaže jedan profesor sa Univerziteta u Singapuru, da ovo čudo od deteta izgubi entuzijazam za nauku jer mu nije omogućeno da razvija sposobnosti i maštu.
Zato su roditelji krenuli u potragu za univerzitetom koje će prihvatiti sedmogodišnjeg genijalca, koji - kad ne izučava neku tešku materiju - obožava da crta i gleda "Mister Bina".
(MONDO)
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
|
nice, bravo za Ejnana neka i dalje crta "Mister Bina" da mu ne propadne detinjstvo .
|
|
|
| |
|
 |
ognjen_pirat Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Avg 2007 Poruke: 44 Mesto: C:\WINDOWS\system32

|
|
|
Bas je do divno ali kada skontam da nece imati decak djetinjstva malo mi i glupo! ali respect pametan je veoma..
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
BRAVO mali svaka cast
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Neka zavrsi ekonomski (zanima ga valjda i ekonomija) u Kg-u umesto mene, smorio me totalno...
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
pametan mali... nema sta... ali kao sto rece ognjen_pirat | Citat: | | Bas je do divno ali kada skontam da nece imati decak djetinjstva malo mi i glupo! ali respect pametan je veoma.. |
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
mali je genijalac u ovom slucaju, bukvalno
tako je,nece imati "nase" detinjstvo, nece se radovati deda mrazu,jer ce ga verovatno spaliti nekim hemijskim cudima heeehehe, sweet kid elem, naravno da nece imati ono sto imamo mi,ali ce mali mozda danas sutra naci lek za raznorazne bolesti ili resenje za ovo globalno zagrevanje ili..
uf, samo da mu mi dosadni ne dosadim isuvise rano,pa da se totalno smori i odustane od svega
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|