www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pojavila se "majka" Brendjelinine Zahare!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 10:19 am    Naslov poruke: Pojavila se "majka" Brendjelinine Zahare! Na vrh strane Na dno strane

Američki magazin "In Touch Weekly" tvrdi da je pronašao majku i baku afričke devojčice Zahare koju su pre godinu i po usvojili Andjelina Džoli i Bred Pit, koje tvrde da nikad nisu potpisale dokument kojim se odriču Zahare i da sada žele da je vrate.
"Želim da mi se moja kći vrati i vidi gde se rodila. Njena baka i ja jako smo se trudili oko nje, ja bih htela da je vidim i potrudim se da vrati svoj izgubljeni identitet", rekla je navodna majka Mentevb Devit Lebiso. Ona., medjutim, za sada nema dokaza o majčinstvu.
Andjelina je devojčicu usvojila kao siroče, što znači da je u procesu dokazano da Zahara nema živih rodjaka.
Navodna porodica dvogodišnje devojčice tvrdi kako im je agent za usvajanje prilikom odvodjenja Zahare rekao da će moći da je vidjaju kad god to zažele, ali da na kraju nisu uspele ni dostojno da se oproste.
"Zahara je bila na rubu smrti i Andjelina je spasila to jadno dete. Zbližila se s tom devojčicom i medju njima je neraskidiva veza. Doživljava je kao svoju kćer", rekao je neimenovani prijatelj Andjeline Džoli koji tvrdi da glumica veruje da je došlo do greške.
Ipak, prijatelji navodne Zaharine majke tvrde da je ona posle porodjaja pobegla, pa ju je agencija za usvajanje "otpisala" i zaključila da je verovatno umrla od side.
Ipak, dvadesetčetverogodišnja Afrikanka tvrdi da nema novca za DNK dokazivanje majčinstva, ali je htela da "sa svetom podeli svoju tužnu priču".

(MONDO)

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 11:57 am    Naslov poruke: Re: Pojavila se "majka" Brendjelinine Zahare! Na vrh strane Na dno strane

Shiseido je napisao/la sledeće:

Ipak, prijatelji navodne Zaharine majke tvrde da je ona posle porodjaja pobegla, pa ju je agencija za usvajanje "otpisala" i zaključila da je verovatno umrla od side.

ovo je izgleda jedino tacno posto je dete usvojeno kao siroce Twisted Evil

sta sad hoce ? da je podoji mozda?
i ovi novinari nemaju nikakvog pardona ni kada su deca u pitanju
jedino im je vazna eksluzivna vest. ne volim to sto rade na takav nacin...

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 1:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

što je pobegla na početku Question a sad kad je videla da je čerka u rukama slavne glumice pa misli da če Angelina još njoj da pomogne

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 2:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne vidim razlog ni nacin kako bih ta majka dokazala da je majka osim DNA testom .. ali ja mislim da bih Andjelina ucinila sve da to dete zadrzi znajuci kroz sta ce to isto dete da prodje.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 2:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ali je htela da "sa svetom podeli svoju tužnu priču".

Sve se plašim da je ona bila ta koja je htela sa nama da podeli svoju tužnu priču Rolling Eyes

Lešinari su je izbunarili negde zarad senzacionalizma Rolling Eyes

milicik
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 2:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:

Sve se plašim da je ona bila ta koja je htela sa nama da podeli svoju tužnu priču

To i ja mislim Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ipak je to samo "tuzna" prica Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pojavila se "majka" Brendjelinine Zahare! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon