:: |
| Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
Djed Mrazovi u Sydneyju su zamoljeni da govore 'ha ha ha' umjesto 'ho ho ho' koji je navodno uvredljiv za djecu i žene. Naime, jedan je ljutiti Djed izjavio da ga je tvrtka koja ga je angažirala upozorila da pozdrav 'ho ho ho' može uplašiti djecu i da je 'ho', američki sleng izraz za prostitutke. Iako taj tradicionalni pozdrav nisu sasvim zabranili svojim zaposlenicima, na Djed Mrazovima je da odluku donesu po vlastitom nahođenju.
monitor.hr
|
|
|
| |
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
|
O MOJ BOZE! Ma, sta se desava sa ovom planetom ?
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
U pravu su .. samo sto mi je to malo cudno da tek sad odlucuju o tome ..
Ho je izraz za prostitutku i nije fer da se to koristi kao izraz za praznike ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ma sve to s Deda Mrazom nema nikakve veze s Bozicem...
Jedan paganski obicaj Nordijskih naroda davno je prihvacen kao Bozicna parada koja, ako se malo bolje pogleda, je kontra onog sto Biblija uci.
Parada ica i pica, danas parada i sarada potrosnje koja blage veze nema s Isusom Kristom i korijenima krscanstva...
Djed Mraz i sve to, to bi po pravilu trebalo biti dio nekog svjetovnog praznika (a ne slavlje prezderavanja i prenapijanja, jer nije li ono pohlepa/prozdrljivost jedan od smrtnih grijeha?) a Bozic bi trebao biti tih obiteljski praznih bez ovog "ho ho ho" ili "ha ha ha"...
Sve se to pogubilo..........
| Boky je napisao/la sledeće: | U pravu su .. samo sto mi je to malo cudno da tek sad odlucuju o tome ..
Ho je izraz za prostitutku i nije fer da se to koristi kao izraz za praznike .. |
Tocno - Ho je u slengu u USA naziv za ku*vu ali zar sad cijeli svijet treba to mijenjati samo zato jer je takav sleng tu, i to tek odnedavno (reperi).
To je kao da sad cijeli svijet ne smije reci pica (Pizza) abog onog sto t arijec znani kod nas
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
ode planeta u australiju
tamo nema snega samo golisavi deda mrazceki
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ovaj... ili su tamo Deda Mrazovi mnogo pokvareni ili su Sidnejke toliko glupe (izvinjavam se našoj dijaspori u Australiji) da ne razlikuju (tradicionalni) smeh od uvrede. Trećeg nema.
A i da su se žene uvredile na "ho, ho, ho" one ne bi ni dovodile decu da vide Deda Mrazu. Zar ne?
|
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
|
zalutali smo mi svi u pogresan crtac
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Šta reći sem da je narod jaaako dokon i besan
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Ilija@Nis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jun 2007 Poruke: 124

|
|
|
Uvlace se u guza Amerikancima.
|
_________________ "Ali znaj, cuces plac uvek kada uzmes mac, jedino ljubav sme s nule da pokrene sve" |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|