www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

F1: Raikonen ostaje šampion!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 12:21 am    Naslov poruke: F1: Raikonen ostaje šampion! Na vrh strane Na dno strane

Finac Kimi Raikonen osvojio je titulu prvaka Formule 1 na stazi u najuzbudljivijoj sezoni u poslednjih desetak gdina, a trofej mu je ostao u ruci i posle odluke za "zelenim stolom".
Medjunarodna automobilska federacija (FIA), odnosno njen sud, odbio je žalbu Meklarena koja je mogla, da je usvojena, potpuno promeni kraj sezone Formule 1 i da Britanac Luis Hamilton bude proglašen za šampiona.
Meklaren je žalbu bazirao na prekršajima koje su napravile ekipe BMW Zauber i Vilijams Tojota i smatrao je da bi vozači Robert Kubica i Niko Rozberg trebalo da budu diskvalifikovani sa poslednje trke u sezoni, Velike nagrade Brazila. Sve zbog toga što su te ekipe koristile hladnije gorivo od dozvoljenog.
"Posle saslušanja svih strana i nakon analize raznih dokumenata i dokaza, sud je ocenio da je Meklarenova žalba neprihvatljiva", navedeno je u odluci suda koji je zasedao u Londonu.
Raikonen je na stazi Interlagos u Sao Paulu 21. oktobra osvojio titulu prvaka za samo jedan bod ispred Hamiltona i doskorašnjeg vozača Meklarena, Fernanda Alonsa.
Ferari, ali i Alonso, odmah posle saznanja da će se Meklaren žaliti, ocenili su da bi bilo nepravedno da Hamilton dobije titulu van staze. Nešto slično izjavio je i prvi čovek Formule 1 Berni Eklston. "Ako Raikonenu oduzmu titulu, odlazim iz Formule 1", rekao je Eklston.

(MONDO)

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 9:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa naravno. Rolling Eyes
Ne znam zasto je Meklaren uopste i podneo zalbu kada je ocigledno da je Formula 1 vlasnistvo Ferarija.
Sumnjao sam jos i pre, ali kad sam ovo procitao
Citat:
Ako Raikonenu oduzmu titulu, odlazim iz Formule 1

Sve mi je bilo jasno. Neutral

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hoces da kazes da kimi nije zasluzio samp titulu?
pa hamilton i alonso su milion puta prosli bez kazne a masa je diskval. jednom
moras vratiti film unazad za ulaske u boxove i safety car malo me ljuti pristranost

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ako je istina da su ovi timovi imali hladnije gorivo, a istina je, onda tu treba da radi diskvalifikacija. Takva su pravila. Ali pravila se, kao sto sam jednom rekao, primenjuju samo kad idu na stetu Meklarenu.
I kad su to Hamilton i Alonso prosli nekaznjeno? Ne razumem o cemu pricas. Confused

A sto se tice pristrasnosti, ja mozda i jesam. A i moze mi se. Ja ni na koga ne mogu da uticem (pa ni na tebe Razz ). Ali gospodin Eklston ne sme ovako nesto da izjavi! Pa to je vrsenje pritiska na komisiju, bre! Evil or Very Mad

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Pa to je vrsenje pritiska na komisiju, bre! Evil or Very Mad

nije komsija bre samo ne volim kad neko dobije titulu za zel. stolom.
uostalom Hamilton je sam kriv njegove greske su ga i kostale titule zar ne???

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 5:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dreamwalker je napisao/la sledeće:
Pa to je vrsenje pritiska na komisiju, bre! Evil or Very Mad

nije komsija bre samo ne volim kad neko dobije titulu za zel. stolom.
uostalom Hamilton je sam kriv njegove greske su ga i kostale titule zar ne???

Nisam napisao komsija vec komisija Laughing
Naravno, greske su sastavni deo svakog posla. Gresili su svi, ukljucujuci i Ferari i njegove vozace. Raikonen je na kraju imao onoliko srece koliko je nije imao u Meklarenu. Ali ne pricam ja o tome, vec o izjavi vlasnika Formule 1 koji otvoreno staje na stranu Raikonena, i to jos i ucenjuje! Pa to ni u Srbiji nema! Confused

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tako i treba,na sta bih licilo da su zamenili,nebih bilo fer za Raikonen

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Francuskinja je napisao/la sledeće:
Tako i treba,na sta bih licilo da su zamenili,nebih bilo fer za Raikonen

najmilije moje cmoka Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 18, 2007 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa naravno. Rolling Eyes
Ne znam zasto je Meklaren uopste i podneo zalbu kada je ocigledno da je Formula 1 vlasnistvo Ferarija.
Sumnjao sam jos i pre, ali kad sam ovo procitao
Citat:
Ako Raikonenu oduzmu titulu, odlazim iz Formule 1

Sve mi je bilo jasno. Neutral

Potpuno se slayem Rolling Eyes McLaren je xpressno dobio (veoma) oshtru presudu dok se pre 2-3 godine tuzba protiv Ferarija nije ni stavila na razmatranje Rolling Eyes ....A da ne pricam koliku je podrshku dobijao Ferari kod "Propusti Schumacher-a" afere 2001 i mnogim slicnim situacijama...

...A o tome koliko je Raikonen zasluzio titulu...Onome kome 2 puta izmakne titula za dlaku po meni ne zasluzuje da je ikada osvoji ali ajde sada...

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> F1: Raikonen ostaje šampion! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon