www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Magnetni čovjek tvrdi da može liječiti ljude
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 10:37 am    Naslov poruke: Magnetni čovjek tvrdi da može liječiti ljude Na vrh strane Na dno strane

Aurel Raileanu iz Rumunije začuđuje naučnike i liječnike diljem svijeta zbog svoje sposobnosti da privlači metalne, ali i druge predmete poput magneta. Raileanu sada pak tvrdi da je sposoban izliječiti ljude i otkloniti im bolove te da su mnogi osjetili čudnu energiju nakon što bi položio ruke na njih.

Aurel Raileanu, poznatiji kao Magnetni čovjek, osim što je bio "predmet“ istraživanja medicine i ostalih nauka, sada tvrdi da može liječiti ljude i ublažavati im bolove.

"Ljudi s kojima sam došao u kontakt kažu da su osjetili čudnu energiju kako im prolazi kroz tijelo. Ove sam sposobnosti otkrio nakon što sam počeo raditi u bolnici. Čini se da njihovi puknuti ligamenti brže zacjeljuju kada ih dotaknem, a glavobolje od migrene odmah nestaju“, rekao je Raileanu.

Ovaj četrdesetogodišnjak je postao poznat kao Magnetni čovjek zbog neobične sposobnosti da privlači metalne, ali i druge objekte. Raileanu može privući čak i televizor od desetak kilograma na svoja prsa, a ovaj dar je otkrio dok je još bio dijete.

"Ne želim osporavati modernu medicinu i govoriti kako ona nije djelotvorna, ali ako mogu nekome olakšati muke samo položivši ruke na njegovo tijelo, onda mislim da je to moja dužnost na ovom svijetu“, dodao je Magnetni čovjek.

(Sarajevo-x.com)

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da li treba da poverujem u to? Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve mi se čini da je samo aktivirao neke akupunkturne tačke...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Magnetni čovjek tvrdi da može liječiti ljude Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon