www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bosanci žele da ih Brena predstavlja na „Evroviziji“!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 11:24 am    Naslov poruke: Bosanci žele da ih Brena predstavlja na „Evroviziji“! Na vrh strane Na dno strane

Čelnici Televizije Bosne i Hercegovine ponudili su našoj najvećoj estradnoj zvezdi Lepoj Breni da bude njihov predstavnik na predstojećoj „Pesmi Evrovizije“ koja će se održati u maju naredne godine u „Areni“.
Za njih bi bila velika čast da Brena prihvati ponudu i odabere saradnike koji bi joj uradili pesmu po meri „Evrovizije“. Posle pobede Marije Šerifović na „Pesmi Evrovizije“ 2007, Evropljani su zaista sve više zainteresovani za izvođače koji dolaze iz krajeva eks-Jugoslavije. Ponuda je upravo stigla u „Grand produkciju“, čiji je Brena suvlasnik, i veoma ozbiljno se razmišlja o njoj.
- Za sada nisam sigurna da ću prihvatiti ovu zaista lepu ponudu. Moramo svi dobro da razmislimo i da potom donesemo odluku. Svakako je velika čast što sam izabrana da predstavljam Bosnu i Hercegovinu na „Pesmi Evrovizije“ koja će se održati u Beogradu. Bila bi to prilika da se predstavim publici širom Evrope u najlepšem svetlu. Za sada samo razmatram ponudu - rekla nam je Lepa Brena.
Nesumnjivo je da bi pojavljivanje na „Pesmi Evrovizije“ 2008. za Lepu Brenu bio još jedan veliki plus u njenoj bogatoj muzičkoj karijeri. Ne treba zaboraviti da je prošle godine slična ponuda stigla na adresu Željka Joksimovića, koji je potom napravio baladu „Lejla“ za Harija Varešanovića i na taj način ponovo bio prisutan u jednom od centara muzičkog pop biznisa Evrope.

(Blic)

jovana_ul
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 12:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo da opet ne pjeva pjesmu slicnu 'sitnije,cile sitnije,pokazi mi najbitnije' [img]http://www. Domaci. De/images/smiles/bduh. Gif[/img] [img]http://www. Domaci. De/images/smiles/icon_yes. Gif[/img]

[Edit by Sascha336: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Brena ima veoma lep glas za ovakve manifestacije i ne bih bilo lose da predstavlja Bosnu na Evroviziji.

Donatella
NiNja MaCa
NiNja MaCa

Godine: 40

Datum registracije: 29 Nov 2004
Mesto: rajvoSa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo je sigurno neka za***ancija... u suprotnom je stravicno Rolling Eyes Rolling Eyes

And answered, I myself am Heaven and Hell.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 6:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Donatella je napisao/la sledeće:
ovo je sigurno neka za***ancija... u suprotnom je stravicno Rolling Eyes Rolling Eyes

zasto? meni se bas svidela ideja

ko bi njih bolje predstavio od nje?

" I know the way to fuck them all...."

Donatella
NiNja MaCa
NiNja MaCa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 23, 2007 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"njih"??? odakle ono ja bijah, jarane?
pa ona je vasa nacionalna ikona... po meni je taman da predstavlja Srbiju, drzavu kica i sunda... ako ti se vec toliko svidja ta ideja???

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 23, 2007 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"njih"??? odakle ono ja bijah, jarane?
pa ona je vasa nacionalna ikona... po meni je taman da predstavlja Srbiju, drzavu kica i sunda... ako ti se vec toliko svidja ta ideja???

kad rekoh njih, mislim na vas, Bosance

a nije ona samo nasa ikona, koliko se secam, rodom je iz Bihaca, valjda, a i bila je ikona cele ex Jugoslavije, tako da mogu da garantujem da je i dan danas, ma koliko ljudi negirali sve to

a za kic i sund nisi u pravu, ne mozes da poredis jednu Brenu i npr Cecu i Seku Aleksic

i odakle ti uopste ideja da je cela Srbija leglo kica i sunda?

" I know the way to fuck them all...."

Donatella
NiNja MaCa
NiNja MaCa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 26, 2007 1:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, porijeklom je inace iz Brckog, ali te podsjecam da je ona ipak LEPA (nije Lijepa) Brena, zivi i radi u Srbiji, opredijelila se za srbijansko drzavljanstvo... A sto se tice legla kica i sunda, ti nisi u pravu, jer koliko ja znam, Ceca je opet iz Srbije, Seku Aleksic je stvorio Grand, ciji je jedan od vlasnika upravo Lepa Brena, a nju nista ne odvaja od prethodne dvije, ili ona mozda pjeva gospel ili rnb... A sav taj kic i sund dolazi upravo iz Srbije ili se ja mozda varam... Ko hoce da izgradi takvu vrstu karije zna se gdje treba da ide....
uglavnom da ne odemo u off topic, ovo je ionako jedna obicna izmisljotina, i ne znam kome je uopste ovakva ideja pala na pamet

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 50

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 26, 2007 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^Jep, zapochela je karijeru u Banji Koviljachi u Kur-salonu.
Smatram takodje da je ovo obichna novinarska patka.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 26, 2007 3:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, porijeklom je inace iz Brckog, ali te podsjecam da je ona ipak LEPA (nije Lijepa) Brena, zivi i radi u Srbiji, opredijelila se za srbijansko drzavljanstvo... A sto se tice legla kica i sunda, ti nisi u pravu, jer koliko ja znam, Ceca je opet iz Srbije, Seku Aleksic je stvorio Grand, ciji je jedan od vlasnika upravo Lepa Brena, a nju nista ne odvaja od prethodne dvije, ili ona mozda pjeva gospel ili rnb... A sav taj kic i sund dolazi upravo iz Srbije ili se ja mozda varam... Ko hoce da izgradi takvu vrstu karije zna se gdje treba da ide....
uglavnom da ne odemo u off topic, ovo je ionako jedna obicna izmisljotina, i ne znam kome je uopste ovakva ideja pala na pamet

Donatella, i u Bosni ima kica, pravog Bosanskog, koji nije doaso niodkud, bas kao sto ga ima i u Srbiji, i u Hrvatskoj (npr. Magazin i slicna sranya, i u EU i u USA... kich je dio svjetske bastine, believe me!

A Brena, pa rodom je iz BiH, zasto ih ne bi moga zastupat. Tko voli nek izvoli, ta Eurovizija je ionako kulturoloski marginalno vrijedan projekt.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 26, 2007 9:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nebih bilo lose da se prestavi za Evroviziju....za bosnu se slazem... Mr. Green

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 26, 2007 5:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije im los prijedlog

~ Banetova Žena ~

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Bosanci žele da ih Brena predstavlja na „Evroviziji“! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon