:: |
Autor |
Poruka |
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Upravo to sada živim.Posle godinu i po,nedostaje mi svaki tren.
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
svoju devojku... upravo sada mi se mnogo prizelela.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
u svakom trenu, u svako vreme, zelim da je on tu kraj mene..
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Molim clanove da obrate paznju malo i na prvi post, a ne samo na naslov teme i tri tackice. Tema je da li imate taj osecaj da zelite nekoga svakog trena, a ne koga zelite!!! Postovi koji su se svodili na odgovor "zelim nju, njega, osobu iznad...." su obrisani.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
ne baš svaki put da želim nekoga, al u večini slučajeva želim da ima neko kraj mene, neko sa kim bi se mazio, neko sa kim bi zagrljen gledo tv, lego na savanje, budio se ujutro
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
da,skroz ga želim pored sebe,često mi se to dešava
|
|
|
Daca937 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 08 Dec 2007 Poruke: 12 Mesto: Blok 37
|
|
Naravno da imam takav osecaj....ali to je nemoguce...
|
|
|
|
|
|
Cobetino Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 04 Dec 2007 Poruke: 10
|
|
cesto zelim jednu osobu kraj sebe...ali mi se ta zelja nikad ne ostvari...
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
nekada ne izgleda tako... ali je zaista svake sekunda zelim i nedosta je mi...
cak i kada nas deli samo 15cm zida... kao da cujem njene otkucaje srca i zelim da naslonim glavu na njene grudi da bi ih bolje cuo
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ne volim te zato što si mi potreban, nego si mi potreban zato što te volim...
Nedostaje mi i danju kad sam budna, i noću kada spavam... Iako nismo fizički jedno kraj drugog, misli su nam uvek na istom mestu... Nedostaje mi njegov smeh, naše šale, zajednička lupetanja koje samo mi razumemo... No, ako Bog da, uskoro ćemo ponovo biti jedno drugom u zagrljaju
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
naravno
zelim vec dosta dugo
|
|
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
stalno zelim moju slatku princezu pored mene...
...ali bicemo zajedno za otprilike 3 mjesca...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|