:: |
Autor |
Poruka |
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305

|
|
Ja sam vise za rasnog psa jer mesanac nikada ne moze da bude pametan i umiljt kao rasan pas npr.Sar pey
|
|
|
|
|
 |
Mil-KG Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg

|
|
Ako zavolis nekog psa, uopste nije bitno da li je mesanac ili nije. Ja sam imao i jedne i druge i nisam pravio razlike.
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
 |
čekalica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun

|
|
Imala sam mešanca 15 godina.Moj pokojni brat od tetke je samo odvojio za sebe iz jednog legla rotvajlera i nije dočekao da ga donese kući.Zato su mi posebno dragi rotovi.Srce moje kaže-mešanci,pogotovo napušteni psi.Jer ipak nije to komad nameštaja da pitate koliko košta.Koliko ih je lepih na ulicama našeg grada...okicama mole da ih neko uzme.
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Mnogo vise razloga ide u korist mesanca.
Pre svega genetika. Sve rasne pse je stvorio covek ukrstanjem u srostvu najcesce. Zato su ti psi mnogo osetljiviji na skoro sve bolesti.
Osim toga, mesanci su obicno napusteni, hrane se otpacima i tako sire zaraze, a i cesto napadaju ljude. Zato je bitno udomiti svakog mesanca jer je u suprotnom potencijalna opsanost za okolinu.
Sto se tice pameti, ne bih rekao da su gluplji vec se samo teze dresiraju iz razloga sto im to nije u genima, ali su zato vrlo cesto sposobniji i snalazljiviji od ovih koji su plemenite krvi.
|
|
|
|
|
 |
mixic_bwe Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Avg 2006 Poruke: 6

|
|
Ja cuvam jednog mesanca i pre njega sam cuvala mesanca i ne bi ih menjala nizasta na svetu!!!
|
_________________ No dejes que te impedir,vivo y disfruta de la vida |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|