:: |
Autor |
Poruka |
čekalica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun

|
|
Treba napraviti groblje za kućne ljubimce.Mi smo našu kucu zakopali u blizini gde je i živela,da obilazimo to mesto i da gledamo da neko od životinjica slučajno ne otkopa.Moji roditelji sada žele da platimo grobno mesto(kažu novine da se kod nas radi na tom pitanju),da imamo obeleženo da je postojala,jer je bila ravnopravni član porodice punih 15 godina.
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
 |
truckster Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Dec 2007 Poruke: 5 Mesto: Beograd

|
|
ma i popa pozvati na pokopu
|
|
|
|
|
 |
Black panther Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Jan 2008 Poruke: 5

|
|
Da li je nesto konkretno uradjeno po pitanju izgradnje groblja za kucne ljubimce ?
Ukoliko neko razmislja o takvom poduhvatu, kome treba da se obrati radi detaljnijih uputstava o proceduri ?
Ako u Srbiji postoje vec pomenuta groblja, gde se ona tacno nalaze ?
|
|
|
|
|
 |
angelpupy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 16 Avg 2008 Poruke: 1

|
|
|
|
 |
ninagile Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Nov 2008 Poruke: 47 Mesto: Zemun

|
|
Mislim da nam treba groblje za kucne ljubimce jer lako je zakopati papagaja,hrcka,ribicu...ali sta je sa vecim zivotinjama psima,konjima i ostalim koje neko drzi kao ljubimce?
|
_________________ Come on and save me I'm loosing my touch...day after day couse I miss you so much
Come on and save me I'm loosing my mind...waiting and waiting for you to be mine!!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|