:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Najveći japanski proizvođač automobila, „Tojota” (Toyota), predstavio je uređaj koji pomaže u smanjenju broja saobraćajnih nesreća primoravajući vozila da se zaustave na crveno svetlo na semaforu, kao i na znak „stop”. Sistem koji se nalazi u automobilu deluje tako što je povezan sa odašiljačima postavljenim na kolovozima koji svakom vozilu šalju signal o paljenju crvenog svetla na semaforima. Specijalni receptor postavljen u vozilu u tom trenutku emituje vizuelno i zvučno upozorenje. U slučaju da vozač ne reaguje na upozorenje, automobil koči automatski. Sličan sistem razrađen je i za slanje uporozenja na saobraćanje znake „stop”. Ukoliko vožač ne zaustivi automobil kod tog znaka, upozorenje će mu upututi njegovo vozilo. (Tanjug)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
bezveze...a šta da ti se negde žuri a ti moraš da staneš kod svakog stop znaka
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
ma glupost... sta ako je nekome bas hitno da prodje na crveno?
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
|
Upravo zbog te hiće i žurbe najviše ljudi gine u saobraćaju... jedini prolazak kroz crveno koji mogu da opravdam je i onaj koji zakon odobrava - policije, vatrogasaca i hitne pomoći...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| ~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | | Upravo zbog te hiće i žurbe najviše ljudi gine u saobraćaju... jedini prolazak kroz crveno koji mogu da opravdam je i onaj koji zakon odobrava - policije, vatrogasaca i hitne pomoći... |
Potpisujem i apsolutno se slazem sa ovim sto je Soniclady rekla ..
Bilo koji vozac kome se zuri treba da zna da bilo gde da ide brzo pusta sebe u rizik ..
Govorim ovo isto i u svoje ime .. jednom sam iz cista mira samo radi toga sto sam vozio malo brze iz nimalo vaznog razloga umalo izgubio glavu jer sam bio naleteo na cistoj ulici na led i kola su otisla u jednu stranu i hvala Bogu pa sam " samo " odvalio spojler i jedno svetlo inache je moglo da bude svasta ...
Isto tako sam cuo o dosta udesa a isto tako i licno video par koji su se desili na semaforima .. hm .. ajd da pogodim zasto .. brzina i ne postovanje znakova ..
Apsolutno se slazem sa ovim sto je Tojota napravila i veoma rado cu uzeti uredjaj za ovako nesto cim bude u prodaji ovde u Kanadi.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|