:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Meštanin rudničkog sela Dragolj Dragan Kamaljević (44) već 15 godina 29. novembar slavi kao svoju krsnu slavu, koju je nazvao - Titovdan.
Kamaljević je rekao da je Dan Republike bivše SFRJ počeo da slavi umesto svoje dotadašnje krsne slave Nikoljdana, 1992. godine kada su počeli ratni sukobi i raspad Jugoslavije.
On ističe da slavi Titovdan jer želi da sačuva trajno sećanje na Josipa Broza-Tita (1895-1980) i na vreme njegovog predsednikovanja komunističkom Jugoslavijom, kada su "svi imali slobodu i ekonomski razvoj".
U nameri da slavi 29. novembar kao Titovdan, Kamaljević je dobio punu podršku oca Radisava (73) i ostalih članova porodice, a ističe da će to u budućnosti nastaviti i njegova deca, koji su sada studenti.
Za proslavu Titovdana Kamaljević je u svom domu u Dragolju pripremio bogatu slavsku trpezu i popodne očekuje dolazak tridesetak gostiju.
"To su sve moje zvanice i rodbina, a mnogi prijatelji sa prostora bivše Jugoslavije su mi poslali čestitke", ističe Kamaljević.
(Beta)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Slatko me nasmeja Eto sta sve moze kod nas .... Aj da slavi taj dan jer tako hoce, ali kao KRSNU SLAVU? O Boze... Krsna slava je nezamisliva bez kolaca, zita i vina koji se rano ujutro na dan slave nose u crkvu da svestenik osvesta...
Nisu mi jasni ovi ljudi al nvm...
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
malena_plavusica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Nov 2007 Poruke: 21

|
|
|
Sa danom zakasnjenja... Srecna slava domacine!
|
|
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Ljudi, mi smo ludi! Ovo samo kod nas moze!
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Da mi je samo znati ko će da mu sveti vodicu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
| Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Da mi je samo znati ko će da mu sveti vodicu  |
Drug Tito
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ocigledno je da je covek jugonostalgicar ,kao i mnogi ,pa neka mu je sretna slava
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|