:: |
| Autor |
Poruka |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Pa vidi se da su zvezdasi...kad vide da im je tim truba oni hoce da iskale bes na policajcu...aj sto nisu napali njih 100 od jednom pa da vidim da li bi smeli. Ovako videli jedan ne zasticen pa rekose aj ovog da bijemo...tipicno kukavicki.
|
|
 |
draganfbi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Dec 2006 Poruke: 1

|
|
|
Ne znam zastu se toliko cudite , policajac je bio tu da spijunira . Sta bi ste vi uradili?
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ahm.....a izvini, sta da spijunira?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| Mr. Bond je napisao/la sledeće: |
I paz molim te pitanja 'sta ce on na 2 metra od navijaca' u izvinite gospodo predsednici sto vam je prisao. Ko ste bre vi sta umisljate? Da naravno da sme da vam pridje, i da naravno DA SME DA HAPSI! Pa to mu je posao, sta ocekujete? Da ce da gleda kako masete bakljama? Kako da ne ....
|
...some things you just don't do...
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Nisam vatreni navijac ali volim ZVEZDU, ali sto je mnogo mnogo je ,napasti bilo kog coveka i jos ga i zivog zapaliti znaci da se vracamo kanibalizmu u 21 veku,to mi ne ide u glavu nikako,
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
kumaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 167 Mesto: Subotica

|
|
|
ludnica, nebi bio na mestu tog policajca nikako
|
|
|
| |
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
| dreamwalker je napisao/la sledeće: |
Incident kakav nije zabeležen na srpskim stadionima, počeo je paljenjem baklje u gornjim redovima severne tribine, pred sam kraj prvog dela utakmice. Policajac je pokušao da privede navijača koji je to uradio, ali na to je veća grupa Zvezdinih pristalica krenula ka njemu, kako bi ga u tome sprečila. |
da nisu mozda pomislili da im smeta u divljanju e pa ne razumem komentare tipa sta ce on tamo, verovatno je bio da ne bi od silnih paljevina bilo ko stradao, kao onaj 18 -to godisnjak koga je raketa probusila na stadionu partizana i cija majka verovatno i dan danas place za njim, sramota da neko
i pomisli da opravda huliganstvo
|
|
|
| |
|
 |
Ksenijaa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 2609 Mesto: Vrnjacka Banja - Basel

|
|
Ovo je bruka i sramota...zar nezanju da ih gleda ceo svet, pa da kazem sam o evropa..nije ni cudo da nas ljudi u svetu nevole i svasta misle o nama zbog nekih "budala" Ne ide mi u glavu da neko lupa sada ovde, da je sam kriv
Zao mi coveka, sacuvaj boze.
|
|
|
| |
|
 |
Dakilica > sexy angel <

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <

|
|
Pipava tema, ali iskreno zar svaka utakmica mora proci sa batinama i tucom-gde tu onda ima mesta za navijanje?!
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Ja bih samo da razjasnim nesto. Moje prethodni post bio je upucen samo ovim huliganima a ne i vernim Zvezdinim navijacima koji zaista vole svoj klub....
Klub se ne voli tako sto bijes pandura koji je RADIO SVOJ POSAO. Al to kod nas neki ljudi nece da shvate....
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Iako sam Zvezdas ne podrzavam ovo sto su Delije uradili .. nemoj posle da se bunimo kad nam UEFA neda nigde da idemo ako ovako nesto pokazujemo .
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
toske012 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190

|
|
|
ma to je nedopustivo... takvi incidenti su razlog zasto ne idem na stadione da pratim utakmice... trebalo bi da uzmemo primer zakonodavstva iz engleske i sve bi se resilo (e da je nama jedna margaret tacer)
|
|
|
| |
|
 |
|