www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nataša Kampuš - TV zvezda!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 5:49 pm    Naslov poruke: Nataša Kampuš - TV zvezda! Na vrh strane Na dno strane

Austrijska tinejdžerka Nataša Kampuš koja je prošle godine pobegla iz višegodišnjeg zatočeništva, otvorila je svoj veb sajt a uskoro će imati svoju televizijsku emisiju.
Nataša Kampuš vodiće emisiju koju će, počev od iduće godine, emitovati novi kanal austrijske privatne televizije Puls 4, navodi se u saopštenju u kojem se ne precizira datum kada će početi prikazivanje emisije.
Devetnaestogodišnja devojka namerava da vodi "veoma otvorene" razgovore sa svojim gostima, piše u saopštenju njenih predstavnika za štampu.
Nataša Kampuš je imala 10 godina kada je oteta u Beču, na putu ka školi, u martu 1998.
U zatočeništvu ju je osam godina držao Volfgang Priklopil, u prostoriji ispod garaže u svom domu u mirnom predgradju austrijske prestonice.
U prostoriji su se nalazili krevet, toalet, televizor, ali nije bilo prozora.
Nekoliko sati nakon devojčicinog dramatičnog bekstva, Prikopil se bacio pod voz.
Agencija Austrija preš tada je prenela reči zvaničnika austrijske policije koji je rekao da devojka ima "stokholmski sindrom", odnosno da saoseća sa svojim otmičarem.

(Beta)

Dejan71
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 17 Feb 2006
Mesto: NBGD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovde mi nesto nije jasno, ako je oteta sa 10 godina i bila do prosle godine u zatocenistvu, a sada ima 19 godina, to znaci da je najbolje godine svoga zivota u kojima treba da se covek psihicki, fizicki, emocionalno, intelektualno .... razvija bila izolovana od sveta........ ne ocekujem sad ja da bi trebala da bude retard, ali ipak da vodi emisiju?... Pitam se da li ona uopste moze da ima emocionalnu inteligenciju i da zna da se ponasa u drustvu..... i jeste da ima godinu dana kako je pobegla ali mislim da ni ceo zivot nece biti dovoljan da joj nadoknadi u svakom mogucem pogledu ono sto je propustila da nauci, stekne...... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
PS- Da me ne bi neko pogresno razumeo, ne mislim ja da bi sad ona trebalo da se negde sakrije i zivi daleko od ociju sveta...ali ipak ovo medijsko eksponiranje je samo zloupotreba njene licnosti od medija koji vide u njoj priliku da zarade na jos jednoj zrtvi Rolling Eyes umesto da se postepeno uz pomoc strucnjaka vraca u normalan zivot

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 3:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

od takvih osoba se moze ocekivati svasta

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nataša Kampuš - TV zvezda! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon