www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Đoković najavljuje spektakl u Areni
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 1:37 am    Naslov poruke: Đoković najavljuje spektakl u Areni Na vrh strane Na dno strane

Na konferenciji za novinare pred humanitarno-egzibicioni meč pod nazivom „NAJJ Srbije” u beogradskoj areni pojavila se kompletna porodica Đoković. Pored Novaka Đokovića, u petak će se u areni beogradskoj publici predstaviti Janko Tipsarević, Jelena Janković i Ana Ivanović. Treći reket sveta rekao je tom prilikom da holivudski glumac Robert De Niro, ipak neće biti gost na turniru.

„ De Niro je izrazio želju da dođe, ali je trenutno preokupiran snimanjem filma, a nedavno je imao i operaciju ramena, tako da ga je sve to sprečilo da doputuje u Beograd. Ne znam zbog čega vas više interesuju gosti iz inostranstva od treće i četvrte teniserke sveta i prilike da ih odjednom vidite na istom mestu” kazao je po malo povređen Đoković, koji nije pomenuo Šarapovu, pa ostaje pitanje da li će i ona propustiti „NAJJ” spektakl.

Pored naših najboljih tenisera na ovom spektaklu videćemo i najtalentovanije srpske juniori poput Nikole Milojević, Kristine Ostojić, Antonija Pantelića, Kristine Gavović, Mikija Jankovića, Aleksandra Krunića, Dimitrije Tašića, Aleksandra Tucakova, Doroteja Erića, kao i oba Đokovića juniora, Đorđa i Marka, koji su izrazili nadu da će u budućnosti postići veću slavu od njihovog starijeg brata.

Novak je novinarima otkrio kakvi su mu planovi u narednoj sezoni i koliko je zadovoljan postignutim u prethodnoj. On je godinu završio na trećem mestu sa pet osvojenih turnira, igrao je i finale US Opena i Indijan Velsa, kao i polufinala Rolan Garosa i Vimbldona. Njegov prioritet u 2008. godini biće osvajanje jednog od četiri Grend slema i napad na drugo i prvo mesto na ATP listi.

„Glavni cilj mi je ipak Gren Slem titula i to na Vimbldonu. Kao dečaku mi se u sećanju ucrtala slika Pita Samprasa kako podiže pehar u Londonu, ali mislim da je realnije da trofej osvojim u Australiji ili na US openu ” kazao je Đoković.

Srbin kaže da su u prošloj sezoni u najlepšem sećanju ostale titula u Montrealu (pobedio tada tri prva igrača sveta), kao i finale US opena i Dejvis kup trijumfi nad Gruzijom i Australijom.

„Nadmašio sam očekivanja za 2007. godinu, jer sam već posle Vimbldona stigao na treće mesto na svetu. Očigledno je da se moj trud isplatio, dao sam sve od sebe da unapredim svoju igru, a to pre svega mislim na igru na mreži. Znam da imam još puno prostora za napredak ” dodao je Novak.

Novak će početak nove takmičarske godine obeležiti nastupom na Hofman kupu zajedno sa Jelenom Janković, a posle sledi Australijan Open, čiji su organizatori najavili da će tu biti svi igrači iz Top 100. U februaru sledi vrlo važan meč u Dejvis kupu sa reprezentacijom Rusije u Moskvi.

„Rusi su favoriti, ali i mi imamo dobre šanse da pobedimo. Verujem da možemo da iznenadimo svakoga, bez obzira koja je podloga u pitanju. Uveren sam da uskoro Srbija može da se bori i za titulu ” dodao je Đoković.

Novak je saopštio i da će dva teniska terena, koje je na poklon dobio od jedne slovenačke firme, darovati Beogradu. On je rekao da lokacija još nije određena, ali je njegova želja da tereni budu dostupni svima, kako bi bila nastavljena kampanja za popularizaciju tenisa u Srbiji. (Srbija sport)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

blesava mala
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 07 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 6:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo Novace!!!Samo napred!!!I onako svi navijamo za tebe:PVery Happy

Bandijerna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gi.
gledam prenos izz "Arene".
I nije nesto...
Mada je finta sa Branko Kockicom dobra.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 1:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo i mog skromnog doprinosa uzivo Wink

" I know the way to fuck them all...."

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas sam gledala sinoc na rts....mada neznam koji je rezultat izmedu ane-janko/jelene-nole Mr. Green

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 41

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bilo je lepo, samo sto su oni klinci smorili do bola... mislim razumem ja to puna arena, trema i sve to... ali 18 godina ima, ona iz desetog puta uspeva da servira kako treba... i tako dalje, a oni su se na kraju zezali celih 20 minuta i to je sve... ali dobro, sve u svemu nije bilo tako lose Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Đoković najavljuje spektakl u Areni Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon