www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Majka ubila petoro svoje dece u nemačkom selu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 1:48 am    Naslov poruke: Majka ubila petoro svoje dece u nemačkom selu Na vrh strane Na dno strane

Pet dečjih leševa otkriveni su sinoć u jednoj porodičnoj kući u selu Dari, na krajnjem severu Nemačke uz granicu s Danskom, za čije je ubistvo osumnjičena njihova majka, što je jutros šokiralo nemačku javnost. Samohrana majka (31), psihijatrijski pacijent, je svoje sinove, stare od tri do devet godina, ubila tako što ih je najpre uspavala tabletama, a potom ugušila plastičnim vrećicama, javljaju danas nemački mediji. Policija i tužilaštvo očekuju da će se posle, za danas zakazane obdukcije tela ubijene dece, znati tačni uzroci smrti. Majka dečaka je odmah smeštena na psihijatriju i zasad, kako javljaju mediji, nije mentalno sposobna za saslušanje. Prema procenama istrage, njena bolest može biti razlog za ubistvo dece jer upravo je majka dala policiji „signale” za taj stravični zločin, javljaju mediji.

Njena porodica je bila poznata socijalnoj službi kao problematična, ali kako kažu nadležne službe, deca su delovala uredno i niko nije mogao pretpostaviti da će se takva tragedija dogoditi.

Deca potiču od dva oca, od kojih jedan živi u Berlinu i odmah je došao na mesto tragedije, a drugi, koji živi u pokrajini Šlezvig-Holštajn, do sada se nije ni pojavio.

Pokrajinska vlada u Kilu je reagovala vrlo zabrinuto i izrazila duboku tugu zbog ovog tragičnog događaja.

„Ovo strašno delo otvara mnoga pitanja, na koja mi u ovom momentu ne možemo dati odgovor”, rekao je predsednik vlade, demohrišćanin Peter Hari Karstenzen, dok je pokrajinski ministar unutrašnjih poslova, Ralf Štegner, socijaldemokrata, rekao da su oni preneraženi ovim što se desilo.

Danas u selu Dari, gde se dogodio zločin, vlada muk, a škola koju pohađa svega 72 đaka, prekinula je nastavu.

„Deca neće imati časove, a četiri sveštenika i psiholog će se pobrinuti za đake”, rekla je potresena direktorka škole, u koju je išlo i dvoje ubijene dece, rekla je Andrea Danker-Izemer.

Nemačka je, pored ovog stravičnog zločina, ovih dana pogođena i još jednom sličnom pričom. Oko 600 kilometara istočno od Darija, u, takođe, malom mestu Plauenu u pokrajini Saksoniji, otkrivena su tri leša novorođenčadi, koji su bili skriveni u koferu, zamrzivaču i na balkonu.

Majka, stara 28 godina, je osumnjičena za čedomorstvo i da je svoju decu, rođenu 2002, 2004. i 2005. godine ubila odmah po rođenju.

Prošle godine, u Nemačkoj je na 15 godina zatvora osuđena žena koja je ubila osmoro svoje dece. (Tanjug, Blic)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

mirko29
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 47

Datum registracije: 14 Mar 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 2:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koji bre zatvor to treba vešati odma
To su Monstrumi Exclamation

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 8:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ona se bas i ne moze nazvati majkom...ubiti je treba odma

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

granger_
Banovan!

Wanted!
<b>Wanted!</b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 3:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam bila sokirana sinoc kad sam cula vijesti Crying or Very sad Boze moj, kako je mogla Crying or Very sad

...zauvijek tvoja...

**kissy&granger forever**

pfckraljpfc
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 22 Jan 2006
Mesto: BP-NS Tu i tamo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 6:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I onda kazu treba ukinuti smrtne kazne...Za ovakve su i veshala blaga kazna... Evil or Very Mad Sad

Tvoji verni GROBARI!

blesava mala
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 07 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 7:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se sa MIrkom!!!Vesanje je pravi izbor!!!
Monstrumi ne treba da zive!!!!MIslim stvarno!!!UH...

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Prošle godine, u Nemačkoj je na 15 godina zatvora osuđena žena koja je ubila osmoro svoje dece.

Čuj 15 godina Shocked 15 vekova najsvirepijeg i najgnusnijeg mučenja je zaslužila, bolestan um, auh, strašno... Sad New Evil

marko_reaper
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 30 Okt 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovakve treba zatvoriti i samo udarati do smrti

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 9:19 pm    Naslov poruke: Re: Majka ubila petoro svoje dece u nemačkom selu Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Prema procenama istrage, njena bolest može biti razlog za ubistvo dece...

Njena porodica je bila poznata socijalnoj službi kao problematična...

mislim da ovo sve govori.... ali meni je to neopisivo tužno, podariti život detetu, a onda mu ga oduzeti... za tako nešto niko nema prava... Crying or Very sad

deeda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jun 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se potpuno slazem sa Jecikom_84, ali tu su i drugi Kriv! posto su znali Njeno zdrastveno stanje a niko nista nije preduzeo ili sprecio ovaj uzasni dogadjaj, jadna decica stvarno. Koja uzasna smrt!!!! Zasto,Zasto moraju odmah deca da se osude. Netnam???
Ali mislim da je i ona zsluzila takvu i jos goru smrt......Grozno...... Evil or Very Mad

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 3:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mirko je u pravu

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste da zena imala problema,nije mogla da ih rani ali velika grehota da ih ubije,nije to nikakvo dobro...sta ih je rodila kad nije bila sposobna Rolling Eyes
stavarno uzas New Evil

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Majka ubila petoro svoje dece u nemačkom selu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon