www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

SOP - Srpski Odbrambeni Pas
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
Dishi68
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 07, 2007 1:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Juce sam slikao Ben Akiba Muka je s njim, uostalom kao i sa svim Sopovima što ih ne drži mesto, a što je nestašan kad namiriše hranu, da vam ne pričam, uostalom videćete fotke. Kad sam ga vodio kod keve u selo da prespava, da ne verujete skočio je sa otprilike 70 cm neograđene terase i završio veliku nuždu, vido svojim očima. Keva mi kaže da je i kod nje to uradio, a niko ga nije tome učio. Doduše ponekad se upiški u stanu, ali sve ređe, samo da mu uhvatim ritam.

Dishi68
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i kratkog filimića o Benu u vodi. tada je imao 5 meseci. Na YouTubu ima još nekih vido zapisa Bena u vodi od kojih je jedan kada je imao 3 meseci i kada je sam po prvi put ušao u vodu.

http://www.youtube.com/watch?v=70CUu3sMP7Q

Evo jedne Benove fotke od juče sa 8 meseci i 8 dana. Korpa mu je mala jer se samo upotrebljava da bi steko naviku. Davilicu nemam potrebe ni da koristim, jer zna šta nesme da radi.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jao kako je porastao...

slike su prelepe Wink

" I know the way to fuck them all...."

Dishi68
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
jao kako je porastao...

slike su prelepe Wink

Juče sam snimio još fotki samo da ih preuzmem od kuma. Mislim da su još bolje.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 10:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sad sam odgledala i video, bas je blentav Mr. Green

kazu da labradori (moj pas) vole vodu ,ali na zalost nemam prilike da je vodim negde blizu vode....vidi se da Ben uziva Wink

" I know the way to fuck them all...."

Dishi68
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
sad sam odgledala i video, bas je blentav Mr. Green

kazu da labradori (moj pas) vole vodu ,ali na zalost nemam prilike da je vodim negde blizu vode....vidi se da Ben uziva Wink

Da baš je blentav, koliko god puta mu bacio nešto u vodu on donese. I uverio sam se da nijedan pas nije ubica (kako je SOP bio prikazan), već sve zavisi kako se vlasnik opohodi sa psom.

SOP Rex
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Apr 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 27, 2008 7:14 pm    Naslov poruke: Evo mog Rex-a Na vrh strane Na dno strane

dva meseca star

Dishi68
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 27, 2008 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ben 13,5 meseci.

Duki1986
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 31 Jan 2006

zambia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 10, 2008 7:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe dishi ima te svagde Smile

Sop je jedna savrsena rasa za sve informacije oko sop-a mozete pogledati na forumu http://srpskiodbrambenipas.forumfrei.com/forum.htm

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 30, 2008 12:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

maucetung je napisao/la sledeće:
Stvarno volim pse,i uopste i zivotinje.Ali mi je pun_ _ _ _ _ ,stvaranja novih rasa.Pogotovo sopa!
Sladak ili ne-svaka cast svakom.Imala sam prilike da vidim par sopova.Svaki je drugaciji :zut,crn,saren...neki kao cane corso!
Rasi treba duze vreme da se stvori da bi izgledala normalno.
Da je moglo ubacili bi i đavolsku krv(nije dosta vucija)samo da bude navodno "bolja rasa" !!!
Sta ce nekom u gradu sop?????
Sop treba da ide u svoju "prapostojbinu" Bosnu!!!
Dosta mi je preterivanja i pomodarstva!!!

uopšte mi se nesviđa tvoja priča.pogotovo za bosnu.
a što se njega tiče sop-a ni meni nije nešto .
više sam za ,,dobermane,,imam ih dva komada.
mužijaci.po 4 g stari .i mogu ti reć da izgledaju dosta nadmoćnije.
a ovaj sop meni neizgleda kao nekakav pas koji bi mogao da nekog odbrani.mada volim sve pse .ili životinje uopšte.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> SOP - Srpski Odbrambeni Pas Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon