:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Kina potajno zabranila američke filmove
Variety objavljuje da su kineske vlasti potajno zabranile američke filmove u domaćim kinima i to do kraja veljače, a neki kažu i do svibnja sljedeće godine. Glavni kineski distributer, China Film, negira postojanje zabrane, ali se rezultati bojkota već vide u kineskim kinima. Smatra se da je ovo kineski odgovor na recentnu američku prodaju oružja Tajvanu i činjenicu da je američki kongres dao najviše civilno odličje Dalai Lami.
Variety
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Mogu da se kladim da će, pored kineskih i indijskih filmova, biti na repertoaru i naši filmovi. Ko je slušao kinesku sinhronizaciju "Policajca sa Petlovog brda" zna o čemu pričam (kad Ljubiša Samardžić priča kineski).
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ja sam gledao ono jednom "Underground" i "Niciju Zemlju" u Hong Kongu sa Chinese titlovima, to mi je bilo dosta vec. Samo mi jos treba da gledam film sa kineskom sinkronizacijom
Ma nece ovo dugo potrajat. Ne moze se zivjet bez Hollywooda...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|