www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

«Zlatni kompas» počinje da se prikazuje u SAD
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 09, 2007 2:05 pm    Naslov poruke: «Zlatni kompas» počinje da se prikazuje u SAD Na vrh strane Na dno strane

Filmska bajka «Zlatni kompas» koja je snimljena po prvoj knjizi iz uspešne trilogije Filipa Pulmana, danas počinje da se prikazuje u bioskopima širom SAD. Filmski kritičar Dejvid Blaustin razmatra da li je igla na «Zlatnom kompasu» usmerena ka očekivanom pravcu.

Demoni, aeronauti, veštice, «gipćani» i oklopni medvedi. Dobro došli u pomalo zbunjujući svet «Zlatnog kompasa».

«Ono što ne mogu da poreknem je da je debitantkinja Dakota Blu Ričards, fantastično odigrala ulogu plemenite heroine, devojčice Lajre,» kaže filmski kritičar Blaustin.

«Demoni su dobri,» kaže Blaustin i objašnjava, «oni predstavljaju manifestaciju ljudske duše u obliku životinje koja govori.» «Devojčica Lajra otkriva uz pomoć zlatnog kompasa koji je vodi ka istini, da je gospođica Koulter deo zle zavere da se deci oduzmu demoni, i pokušava, naravno uz pomoć drugih, da je u tome spreči,» prepričava Dejvid Blaustin i kaže, «oklopni medvedi su najsimpatičniji karakteri u filmu.»

«Film «Zlatni kompas» je delom «Hari Poter», delom «Gospodar prstenova», ali ono što mu fali da se plasira u istu kategoriju sa tim filmovima su hobiti i magične moći», ocenjuje Blaustin.

«Ipak, «Zlatni kompas» je zbog dosta mašte njenih stvaraoca, jedan od zabavnijih filmova ove sezone. Četiri od pet zvezdica,» zaključuje kritičar Blaustin.
VOA

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 2:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je dobar film po onome sto sam video na reklami.Ali videcemo

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 4:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crkva u SAD je vec zatrazila da se film zabrani jer navodno "propagira ateizam".

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 37

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 3:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Downloadovao sam ga, ali cekam srpski subtitle da izbace, pa da ga odgledam...

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@aureliano .. jesi isao ti da ga gledas .. ja planiram da odem sa devojkom i da pogledamo taj film .. al reko da prvo vidim sta drugi misle ..

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ga jos gledao, ne zuri mi se... tako da ti ne mogu nista reci.

Kazu da je podbacio na Box Office-u ali kod nas u kinu se nije moglo doci do karte, a paprene su bile, od $22 na vise.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znam .. kao da je nesto nemoguce da se dobije .. pogledacu ja pa cu ti reci ..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> «Zlatni kompas» počinje da se prikazuje u SAD Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon