:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Žrtve banatskog monstruma Imre Kovač (67) i Katarina Uverić (72), čija su tela u petak nađena zakopana u đubrištu u Ulici Đure Jakšića broj 14 u Banatskom Aranđelovu, danas su sahranjene. Za ovaj jezivi zločin osumnjičen je, i odmah uhapšen, Đura Momirov (45), zvani Dželebac, koji je zbog silovanja i ubistva u Mokrinu, Srpskom Krsturu i Banatskom Aranđelovu već proveo 18 godina na robiji.
Imre Kovač je sahranjen danas u 12 sati na rimokatoličkom groblju u Banatskom Aranđelovu, a Katarina Uverić u 14 sati na mesnom pravoslavnom groblju. Na sahranu sugrađana došla je i Vida Čuzdi. Njena pordica je pre dve decenije bila Momirovljeva žrtva.
- On nam je silovao majku. To je čovek bolesnog uma čije su žrtve starije osobe. Govore da je zločin počinjen iz koristoljublja. Ja sumnjam u to. Ne bi on ostavio 13.000 evra u kući čika Imrea da je to motiv. Odrastao je van porodice u starateljskim domovima i sigurno da je ovo što je učinio posledice nečega iz njegove mladosti. Zar je mogao da digne ruku na tako dobru i plemenitu ženu kao što je bila Kaća - pita se užasnuta Vida Čuzdi.
Katarina Uverić nestala je 5. juna, a Imre Kovač 9. novembra ove godine. Sve do petka mislilo se da su starica i starac nestali jer je u kući Kovača ostala ušteđevina od 13.000 evra.
- Poznavala sam dobro i čika Imrea i tetka Kaću, bili su to divni ljudi. Što kažu, ni mrava ne bi zgazili, a vidite kakva strašna smrt ih je zadesila. Ne mogu da verujem da ih je tako surovo ubio čovek koga smo svakodnevno sretali na ulici i za koga smo mislili da se smirio nakon što je u zatvoru okajao grehe - kaže meštanka Mira Lazin.
Zorka Števančev, koju smo zatekli u pogrebnoj povorci na sahrani Katarine Uverić, kroz plač kaže:
- Ne daj bože ovo nikom. Žalosno je ovo što se desilo. Poznavala sam i žrtve i osumnjičenog za njihova ubistva. Od kada je došao iz zatvora, nije se loše ponašao. Radio je za nadnice i živeo skromno, kao i svi mi - kaže ona.
Viola Gal, radnica u mesnoj osnovnoj školi, još ne može da veruje šta se desilo u selu u kojem živi jer je mislila da ovako nešto strašno u Banatskom Aranđelovu ne može da se desi.
- Tek sada me obuzima panika. Ne mogu da verujem da čovek tako nešto može da učini. Mislim da je imao saučesnike u ovako gnusnom zločinu - priča ona.
Tela zakopana u đubrištu u petak je pronašla policija nakon pretresa kuće u kojoj je sa Živkom K. živeo Đura Momirov.
(Blic)
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Bas sam citala ovo,grozno....
|
|
|
| |
|
 |
Ksenijaa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 2609 Mesto: Vrnjacka Banja - Basel

|
|
|
Uvek cujem da se kaze ovaj covek je bolesta jer mu je u dedinsto ovo ili ono se zadesilo....iskreno to ne priznajem, to je izgovor.Tog coveka bi u samnicu stavila do zivorno...daleko bilo, jadna ta zena i covek. Od mene nek pocivaju u miru i nek im laka zemlja...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|