www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

nescia traži
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~
::  
Autor Poruka
nescia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 23 Avg 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 2:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala
P.S. Nisu te, al za trud imas desetku

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 8:17 pm    Naslov poruke: Hehe! ;D Na vrh strane Na dno strane

Vala, jesam se namucio, ali ispade uzalud... Mr. Green Zao mi je sto nisam uspeo da nadjem bas tu koju trazis... Ako ti zatreba pomoc, slobodno se javi, a ja cu uciiti sto je u mojoj moci. Wink

Pozdrav! Very Happy

nescia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 22, 2007 1:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba mi pesma .....
Momcilo - Veran kao pas
i tako.........Smile
nescia70@yahoo.com

nescia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 23, 2007 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konacno sam saznao ime benda
Vatrene kocije, bend iz 80-ih.....izdali su dva singla za PGP RTS
Vatrene kocije - Hocu da verujem da te nisam izgubio
nescia70@yahoo.com

Dragunac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 1:02 am    Naslov poruke: Vatrene kocije i Bilja Krstic Na vrh strane Na dno strane

Imam pesmu,javi ako zelis da ti je negde postavim(RS,MU) ili posaljem mailom,ili ovde ako je dozvoljeno?
Inace,trazim je vec godinama i jedva sam je iskopao.
Poslao sam ti i mail jer nisam mogo da ubodem one kodove da se registrujem Shocked

Mozes li ti meni kao iskusniji clan da pomognes oko jedne pesme koja mi treba brzo zbog zeninog rodjendana?
Bilja Krstic - Divan kraj
Nisam siguran da li se tako zove ali reci su otprilike "nocas cu zaplakati poslednji put,poslednji put je uvek najtezi put,...i mesec je maj,gospode kako divan kraj".
Meni ce sigurno biti teze da se snadjem ili zamolim nekog na forumu jer mi deluje preglomazno.
Hvala,ako neko drugi zeli da pomogne bio bih jako zahvalan i imam veliku kolekciju pesama pa cu uzvratiti istom merom(uglavnom zabavnu muziku).

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dragunac, linkovanje je zabranjeno, a ostala pravila sam ti pojasnila u privatnoj poruci Wink

Dragunac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 1:58 am    Naslov poruke: Vatrene kocije Na vrh strane Na dno strane

Hvala Brza Damo Very Happy
Nescia,imam pesmu koju trazis,kontaktiraj me na mail.
randjeli@beocity.net

Stize tj.jos uvek putuje:D
Javi je li sve u redu ili da saljem ponovo?

nescia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma hvala na milijarditi........kralju , legendo, idolu.....Smile

nescia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, treba mi neka pesma, mislim da je sa ovog radijskog festivala 2007.........
Mc Marko & Jean Paradiso - „Život je bajka"
Hvala unapred
nescia70@yahoo.com

nescia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 4:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ok.....evo nesto lakse.........treba mi pesma ....

Neno Belan & Fiumens - Uspomene

Ako je neko poseduje zamolio bih da mi prosledi na:
nescia70@yahoo.com

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Doleće Neno Belan za 15tak minuta Smile

nescia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 12, 2007 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast ~SonicLady~......hvala puno Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~ -> nescia traži Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon