:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Dok je popularni pevač narodne muzike Miroslav Ilić održavao spektakularan koncert u beogradskoj Areni, kojim je obeležio 35 godina na estradi, ali i proslavio svoj 57. rodjendan, lopovi su u to vreme poharali njegovu kuću u Beogradu i odneli 100.000 evra i zlatan nakit.
Provalnici su, kako pretpostavlja policija, u dom Ilića upali između 21 i 23 sata preko terase, piše sutrašnji "Blic".
Pošto nisu znali gde porodica Ilić čuva novac i dragocenosti, prevrnuli su nameštaj u svim sobama i u prizemlju i na spratu kuće.
Kada su našli ono što su tražili - novac i srebrni nakit, pobegli su.
Porodica Ilić je po povratku kući zatekla isprevrtane stvari i o tome, u noći izmedju ponedeljka i utorka oko 1.20 sati, obavestila policiju.
U početku, Ilić i ukućani nisu znali šta su lopovi odneli iz kuće. Tek posle nekoliko sati, kada su detaljno pregledali kuću, obavestili su policiju da nedostaje novac i srebrni nakit.
Miroslav Ilić je za "Blic" potvrdio da su za vreme koncerta lopovi opljačkali njegovu kuću.
(MONDO)
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
100.000 evra u kuci? Neka, ko mu kriv...
|
|
| |
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Kuća Miroslava Ilića opljačkana je preksinoć uveče dok je poznati pevač držao solistički koncert u „Beogradskoj areni"! Kako Press saznaje, iz kuće je nestalo oko 100.000 evra i vredan porodični nakit od srebra.
Kako tvrde naši izvori, lopovi, za kojima policija i dalje traga, provalili su u porodičnu kuću Ilića u naselju Višnjička banja oko 21 sat. Kuća je u to vreme bila prazna, budući da su svi članovi porodice bili na koncertu. Prema rečima sagovornika Pressa, krađu su prijavili Miroslav i njegova supruga Gordana kad su juče rano ujutru stigli kući.
- Miroslav i Goca su se oko dva sata posle ponoći vratili s koncerta, a zateklo ih je neprijatno iznenađenje, jer su odmah shvatili da je došlo do provale. Odmah su pozvali policiju, koja je obavila uviđaj. Zasad još uvek nije potpuno utvrđeno šta je sve odneto iz kuće i da li, osim razvaljenih vrata, ima veće materijalne štete. Po kući su neke stvari bile ispreturane, ali je sve brzo dovedeno u red - zaključio je sagovornik Pressa i dodao da prve procene govore da su lopovi odneli oko 100.000 evra u kešu i vredan srebrni porodični nakit.
Neprijatan događaj potvrdio nam je i Miroslav Ilić, kome su emocije bile poprilično pomešane zbog uspešnog koncerta i pljačke.
- Istina je da sam za vreme koncerta u „Beogradskoj areni" imao nezvane posetioce u kući. Ne znam šta da kažem. Potpuno sam zbunjen i veoma razočaran. Ali, nije ni prvi, ni poslednji put da se ovo nekome dešava. Ko god da je to uradio, znao je da je kuća prazna, jer smo supruga i ja bili na koncertu. Policija je obavila uviđaj, ali ne bih želeo da pričam o tome šta je ukradeno. Reći ću samo da ništa ne može da mi pokvari raspoloženje posle spektakla i ovacija koje sam u ponedeljak doživeo u „Areni" - zaključio je Ilić za Press.
N. Pajić
Izvor: Press
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Tako i treba .. uvek pozitivan .. lopovi su iskoristili sansu da opljackaju znajuci da je on na koncertu .. sta ces ..ljudi moraju od neceg da zive
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Žao mi je čoveka, ali toliku lovu držati u kući...
|
|
 |
kenzo_japanac ~наша ствар~

|
Godine: 33
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 1463

|
|
|
mogli bar jedan dan da sacekaju...presela mu arena
|
|
|
| |
|
 |
Ksenijaa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 2609 Mesto: Vrnjacka Banja - Basel

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | 100.000 evra u kuci? Neka, ko mu kriv...  |
isto sam misljenje Alexns....nemam sta da dodam
|
|
|
| |
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Verovatno je osigurao kuc'ne vrednosti ako nije prvi put da mu se tako neshto desilo.
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
bas je dobio poklon za rodjendan
|
|
 |
kosta00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243

|
|
|
Pametni ovi lopovi.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
| Ksenijaa je napisao/la sledeće: | | Alexns je napisao/la sledeće: | 100.000 evra u kuci? Neka, ko mu kriv...  |
isto sam misljenje Alexns....nemam sta da dodam  |
Nije to puno za njega...
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
| Citat: | | i vredan srebrni porodični nakit |
Takve stvari nemaju cenu... nije sve u novcu...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|