www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

***Slatkica Nexta na 7. spratu!***
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 36

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 11, 2007 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ice_baby_ice Arrow :e pa fala lepo Very Happy

Bojan Arrow :oooo pa kume ti zaboraviol da sam ja presla sprat ili samo nisi usao u cestitke Very Happy ma neka,nikad nije kasno.hvala ti kume Wink cmoook i stizem te polako ali sigurno Wink

baraba Arrow :nije juce Wink hvala ti od srca Wink

Ksenijaa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Feb 2005
Mesto: Vrnjacka Banja - Basel

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 12, 2007 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja budi mi takva kao do sada, i mnogo jos lepih druzenja...od srca Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 12, 2007 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ksenijaa Arrow :hvala ti sekice moja Embarassed jako je lepo to sto si napisala.jedan ogroman poljubac za tebe Razz Very Happy

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 12, 2007 11:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sekice moja, izvini nisam ulazila ovde, izvini sto kasnim..
Samo da znas da te puno volim, ma da te obozavam, hvala ti na svemu od srca, jer si uvek bila tu za mene...
Nastavi tako sekice ostani kraj mene, ljubim te !

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 13, 2007 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ivankamaza Arrow :Hvala ti sekice moja najdraza,srecna sam sto sam te upoznala jer osobe kao ti se tesko nalaze!!Znaj da uvek mozes verovati u mene bilo sta da ti treba.bilo koja pomoc,savet,uvek cu biti tu,uz tebe Exclamation volim te puno !!!ljubim te!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ***Slatkica Nexta na 7. spratu!*** Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon