:: |
| Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
To sam i citala danas....pa znaju u koju kucu treba da udju lopovi
|
|
|
| |
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
ali ko ostavi kuci 100.000,--
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
|
E bre, bas mi ga zao...
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Miroslav Ilić: Nisu mi ukrali 100.000 evra!
Popularni pevač narodne muzike Miroslav Ilić demantovao je infomacije svih beogradskih medija da su mu lopovi iz kuće odneli 100.000 evra, ali ne želi da kaže o kojoj sumi je reč.
"Odakle vam to da mi je ukradeno 100.000 evra!? To apsolutno nije tačno i ne znam odakle bilo kome taj podatak. Ama baš nikome nisam rekao šta mi je iz kuće nestalo. Rekao sam da sam imao 'kurčevite posetioce' u mojoj kući dok sam držao koncert u Areni. U kući sam zatekao opštu premetačninu i bilo mi je veoma loše kad sam sve to video", kaže Miroslav Ilić za "Press".
Miroslav Ilić dodaje da je sada sve u rukama policije i poručio novinarima da "nastave da spekulišu sa ciframa, kao što su to već uradili".
Stan Ilićevih opljačkan je u vreme dok je on držao koncert u Areni 10. decembra uveče kojim je obeležio 35 godina na estradi i ujedno 57. rodjendan. Dok je on pevao, lopovi su ušli u njegovu kuću u beogradskom naselju Višnjička banja i dva sata tražili vredne stvari.
Istragom je utvrdjeno da u kući nije bilo ni sefa, ni alarma.
(MONDO)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
A zet ministar odbrane He he!!
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|