www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Opera tužila Microsoft
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dex993
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 31 Jul 2007
Mesto: Zrenjanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 15, 2007 2:50 pm    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

Slazem se sa mnogima da je IE sr**je........
Ja koristim Firefox i Operu zavisi kakve sam volje:DD
Oba su mi dobra ali nerazumem:
Sta OPERA ima da tuzi Microsofta... ipak Microsoft zaradjuje pare na tome sto im je isnovni broswer IE.
jeste da je gloooopav ali za one koje nije briga mislis da ce oni traziti i skidati operu ili firefox..... Neke boli uvo koji broswer koriste ..(nisam od tih ....)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Opera tužila Microsoft Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon