:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Tragično preminuli makedonski pevač Toše Proeski ovekovečen je na poštanskoj markici, koja je svečano predstavljena u subotu, u njegovom rodnom Kruševu.
"Saosećajući se sa bolom tvojih roditelja i celog naroda, Toše, posvećujemo ti marku da putuje svetom, kako bi ti ostao večan", rekao je direktor "Makedonske pošte" Sadul Iziri, prenosi Mondo.
Štampanje marke na kojoj je lik popularnog pevača prvi je potez Koordinacionog tela za zaštitu lika i dela Proeskog, koje je osnovala makedonska Vlada.
Predstavljanju marke, štampane u milion primeraka, prisustvovali su roditelji, rodbina i veliki broj poklonika pokojne makedonske pop zvezde.
Pokrenuta je i inicijativa za osnivanje fondacije "Toše Proeski" za izgradnju i uredjenje spomenika i muzeja u Kruševu, njegovom rodnom mestu, gde bi bile održavane tradicionalne muzičke manifestacije u njegovu čast.
Todor Toše Proeski poginuo je 16. oktobra u saobraćajnoj nesreći na autoputu Zagreb-Lipovac, kod Nove Gradiške, u 26. godini života.
(Blic)
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
...josh samo wc papir sa njegovim likom da pocnu da prave...do sada su ljudi mogli da se znoje u majcama sa njegovim likom, sada mogu da ga lizu, josh samo da pocnu i da se brishu... Stvarno preterashe...
|
|
| |
|
 |
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*

|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo

|
|
|
Ja mislim da nisu preterali, Tose je bio dobar covek, a majce mozes naci od Jelene Karleuse...a markicu nikad
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Ako je stvrno bio toliko dobar shto mu nisu to sve radili za zivota a ne sada?
|
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Ljudi I'm So Sorry but wtf
Preterizam razumem pevač i dobar čovek ali... e da postoji toalet papir - kupio bi jednu rolnu
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|