:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Treću godinu za redom glumac Džoni Dep (44) je na vrhu liste glumaca koji najradije daju autograme i „mogao bi da postane najljubazniji glumac svih vremena u Holivudu”, rekao je Stiv Sirkin, glavni urednik lista "Autograph", koji objavljuje ovu godišnju listu. Na drugom i trećem mestu na listi su Met Dejmon i Džordž Kluni, a četvrti je Džek Nikolson. S druge strane, najmanje strpljenja sa obožavaocima ima Vil Ferel, koji je na čelu liste zvezda koje nerado daju autograme. „Najgore je što se on otvoreno podsmeva ljudima koji mu traže autogram”, objasnio je Sirkin. Na nelaskavoj listi su i Tobi Magvajer, Vilijam Šatner, kao i Rene Zelveger, Brus Vilis i Teri Hačer. Za pohvalu je napredak Rasela Kroua, koji je sa desetog mesta „mrzovoljnih” dospeo na desetu poziciju „ljubaznih”. „I dalje je povremeno mrzovoljan, ali se potpisuje uvek kada mu zatraže”, kazao je Sirkin.
(Beta)
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
WILL FERRELL Je Megazvezda i podržavam ga u tome 100%
Šta će ljudima autogram
|
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
odličan glumac posebno u piratima sa kariba
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*

|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo

|
|
Jao, bravo to je moj muz!!!
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
| |
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
Autogram je glupost al fino je opet kad su ljubazni prema ljudima.. Ma Dzoni je zakon...
Uvjek mi je bio mljac!
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|