:: |
Autor |
Poruka |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Za mene, sin...
|
|
 |
turki Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Feb 2007 Poruke: 75

|
|
Ja bi volio da imam sina.
Bio bi strog otac i ucio bi ga da bude poshten chovek i da voli postojbinu i narod u njoj i bas za to bi volio da imam sina.
Edit by Baraba: Promenih malo rechi ove poruke, ne bih da potezhemo necionalna pitanja. Hvala na raumevanju.
|
|
|
|
|
 |
fallen *ANGEL* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 66

|
|
sin definitivno, nekako je to u duhu srpskog naroda da muskarci vole musku decu .
|
_________________ *SRBIJA NIJE SAKA PIRINCA DA JE POZOBA SVAKA VRANA KOJU NANESE VETAR* |
|
|
|
 |
Ljuboja 11 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Jun 2007 Poruke: 6

|
|
Cerku, mozda zato sto su lepse i neznije, ne moras mnogo paziti na njih, nemaju obicaj da parve mnogo gluposti...
|
_________________ Ljuboja11 |
|
|
|
 |
vesnaana Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Okt 2007 Poruke: 1132 Mesto: negde daleko...

|
|
uf bre momci, izvinite sto se mesam ali vecina vas je za sinove!!! stvarno ne mogu da verujem, volim i ja muskarce, ali nema nista lepse od slatke male devojcice. idealna kombinacija su cerka pa sin!
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
vesnaana je napisao/la sledeće: | uf bre momci, izvinite sto se mesam ali vecina vas je za sinove!!! stvarno ne mogu da verujem, volim i ja muskarce, ali nema nista lepse od slatke male devojcice. idealna kombinacija su cerka pa sin! |
Moderator sam na ovoj temi i mogu slobodno da kažem da nisi u pravu. Pogledaj samo prve postove.
|
|
 |
cicmilos Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Dec 2007 Poruke: 30

|
|
najbolje je sin pa cerka.... kad odrastu da bata moze da pazi na seku.....
|
|
|
|
|
 |
* Lucky * Iskusni član

|
Godine: 100
Datum registracije: 14 Jan 2008 Poruke: 807 Mesto: tamo daleko ...

|
|
samo cerka
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ja vise volim decake
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Sin i cerka,ali po mogucstvu prvo sin.
|
|
|
|
|
 |
fallen *ANGEL* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 66

|
|
sina iz keca u keca, da bude djavo na caleta
|
_________________ *SRBIJA NIJE SAKA PIRINCA DA JE POZOBA SVAKA VRANA KOJU NANESE VETAR* |
|
|
|
 |
manu-22 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 44 Mesto: München

|
|
kako su svi fino objasnili zasto sin, zasto kcer.......bas sam se dobro nasmijala...
Ja sam za jedno i drugo, ali preferiram kceri jer mislim da su odgovornije! A da imam npr. 2 ili 3 sina.......i jos muz......ubila bi se, dobila bi slom zivaca na pocetku vec!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|