:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Grupa naoružanih razbojnika je danas u rano jutro provalila u dom ruske teniserke Ane Čakvetadze u jugozapadnom delu Moskve i pod pretnjom vatrenim oružjem opljačkalo nakita i gotovine u vrednosti od oko 140 000 evra. Maskirani lopovi su vezali Čakvetadze i njenu porodicu preteći im pištoljima i uzeli novac i nakit koji su pronašli u kući, javjaju svetske agencije.
"Pet do šest maskiranih muškaraca popelo se preko kućne ograde u četiri sata ujutro po moskovskom vremenu, pa su zatim provalili u kuću i zavezali teniserku i njene roditelje", rekao je portparol policije ruskim medijima. "Odneli su novac i nakit u vrednosti od 140 000 evra". Ruska NTV večeras pominje veću vrednost ukupno ukradenih stvari od oko 300.000 dolara.
Predsednik ruske teniske federacije Šamil Tarpiščev saopštio je kako 20-godišnja teniserka u napadu nije povređena. "Razgovarao sam s njenim ocem koji mi je ispričao detalje. Najvažnije je da niko nije ozbiljnije povređen, Ana nije pokušavala da se odupre pljačkašima".
Otac teniserke Džamal Čakvetadze pojavio se večeras na ruskoj televiziji, sa vidnim lakšim povredama.
"Počeli su da me biju, branio sam se, a onda su me mislim udarili i pištoljem. Bilo je mračno, a jedan od njih me je upozorio da mi je dete u kući i da im zbog toga dam sve. To sam i uradio", rekao je otac poznate teniserke.
Policija je saopštila da je istraga u toku, da tragaju za osumnjičenima, ali nisu bili spremni da otkriju više detalja.
Ovo je još jedan u nizu pljačkaških napada na poznate sportiste u Rusiji i drugim zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza. Najozbiljniji napad dogodio se 2005. kada je za vreme pljačke teško ranjen ukrajinski teniser Andrej Česnokov.
Čakvetadze je ove godine osvojila četiri titule u singlu i zaradila je više od 1.4 miliona dolara.
(Blic)
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ccc....vise se stvarno ne bira ni vreme ni mesto ni javni ni anonimni...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402

|
|
|
uzas! koji bolesnici!
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
| |
|
 |
belson Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Dec 2007 Poruke: 10

|
|
|
tako Vam je to gde para vrti........
|
|
|
| |
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
|
Covjek se vishe nemoze osjechac sigurnim ni u svom domu.. Prokleta banda!
|
|
 |
Djolle_Ns Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 1 Mesto: Novi Sad

|
|
|
cccc.... a dobro... 140.000 nije puno ako je dobila 1.4 miliona...
|
_________________ Sta da vam kazem ? ... Pitajte me ako vas nesto zanima |
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
|
Pretrpljeni strah je teži od ukradenog novca... Barem su ostali živi i koliko toliko čitavi. To je najbitnije.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| Djolle_Ns je napisao/la sledeće: | | cccc.... a dobro... 140.000 nije puno ako je dobila 1.4 miliona... |
e zaista ne mogu da ostanem ravnodusna na ovako debilne komentare....
jadni mi ako treba na omladinu da se oslonimo
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|