:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Dvoje tinejdžera optuženo je za bizarno ubistvo sedmogodišnje devojčice. Lamar Roberts (17) i Heder Truhiljo (16) tukli su dete, imitirajući borilačke poteze iz video-igre "Mortal kombat", dok nije izdahnulo.
Tinejdžeri iz Džonstauna u Koloradu čuvali su 6. decembra Hederinu sedmogodišnju polusestru Zoe, dok je njihova majka bila na poslu.
Detalji istrage i samog zločina drže se u tajnosti, ali policijski izvor je lokalnim novinama ispričao da su Heder (na slici) i Lamar bili pod uticajem alkohola. Navodno su priznali da su imitirali poteze iz "Mortal kombata" kao što su šutiranje i "bodi-sleming", skakanje na žrtvu koja se nalazi na podu.
Kada su primetili da je devojčica prestala da diše, uspaničili su se i pokušali da je ožive, polivajući je vodom i dajući joj veštačko disanje. Zatim su pozvali roditelje i Hitnu pomoć, ali je mala Zoe preminula po prijemu u bolnicu.
Roberts se najpre branio, rekavši da je on igrao pomenutu borilačku igricu u prizemlju, dok su se polusestre rvale na spratu, ali neimenovani svedok tvrdi da je mladić promenio izjavu.
"Rekao mi je da se rvao sa Heder, i da je mala Zoe došla da im kaže da prestanu. Priznao mi je da ju je i on šutirao. Pitala sam ga zašto nisu prestali, i odgovorio je da ne zna, jer je bio pijan" stoji u izjavi svedoka.
Autopsija je pokazala da je devojčica imala više od 20 uboja i modrica, otok na mozgu, krvarenje u mišićima vrata i ispod kičme, kao i prelom ručnog zgloba.
Tinejdžeri se trenutno nalaze u pritvoru u okrugu Veld, potvrdio je državni tužilac Kolorada Robert Miler. Optužnica ih tereti kao odrasle za zlostavljanje sa smrtnim ishodom, a ukoliko budu bili osudjeni, mogli bi da dobiju do 48 godina zatvora.
(MONDO)
|
|
 |
kenzo_japanac ~наша ствар~

|
Godine: 33
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 1463

|
|
|
ccc... Dal su uradili Fatality na kraju ???
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Morbidna igra. Uopce me ne cudi!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
c,c,c, .. boze ti pomozi .. zato ja i ne igram te igrice jer ne vidim nikakvog dobra u njima
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
LazarMNE Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Nov 2007 Poruke: 3

|
|
Ja mislim da im je na kraj pisalo u glavu PERFECT. greota![align=center]
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Nista cudno kod mene klinci od nekih 6-7 godina na sred ulice vezbaju americko rvanje sa svim mogucim zahvatima i udarcima i mislim da sve to treba zabraniti ili bar pustati posle ponoci. kada odu na spavanje.BOLESNO
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
e ovo je vec za svaku osudu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Zar vi ne vidite da je rec o dvoje dece od 16 i 17 godina? Ja jesam protivnik takvih video igrica, ali ovaj put je problem u dva bolesna uma.
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ja vidim problem u dva alkoholisana mlada uma. Ko zna koliko su popili...
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Slazem se sa oboja dvoja gore....ali u svemu nije fer zbog jedne igre ubiti nekog
|
|
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
| kenzo_japanac je napisao/la sledeće: | | ccc... Dal su uradili Fatality na kraju ??? |
Bio je Ultimate Fighting
trebali su nešto ovako da probaju
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
| Hot Cherry je napisao/la sledeće: | | kenzo_japanac je napisao/la sledeće: | | ccc... Dal su uradili Fatality na kraju ??? |
Bio je Ultimate Fighting
trebali su nešto ovako da probaju
 | Definitivno naj-NE-smješniji odgovor u povijesti ovog Foruma.
Bi li i ti to uradio da si bio na njihovom mjestu
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
|