www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Devojčicu na koncertu pogodila raketa u lice!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 10:20 am    Naslov poruke: Devojčicu na koncertu pogodila raketa u lice! Na vrh strane Na dno strane

U jeku prednovogodišnje atmosfere, vlasti Srbije, ali i okolnih zemalja, ponovo imaju razlog da apeluju na posetioce sportskih i zabavnih priredbi da ne koriste pirotehnička sredstva. Na koncertu bivših članova grupe Bijelo Dugme u sredu, jednu devojčicu raketa je pogodila u lice.
Kako prenosi "Večernji list", na samom početku nastupa Bebeka, Alena i Tife u zagrebačkom Domu sportova, sa pozornice su lansirane tri rakete. Melanija Dijanić (15) je sa ocem Nikolom sedela na mestima prilično udaljenim od bine i pratila koncert. Dve rakete proletele su im iznad glave, a malu Melaniju je treća pogodila.
"Bili smo gotovo na kraju Arene, kada su nam dve rakete "prošišale" iznad glave. Treća je pogodila moju ćerku pravo u lice, a silina udarca odbacila ju je unazad. Da je raketa letela malo više, pogodila bi je u oko" kaže otac.
Mala Melanija je, srećom, prošla "samo" sa lakšim povredama - pukla joj je usna i jedan zub, deo kose joj je spaljen, a lekari Hitne pomoći na licu mesta konstatovali su kontuziju i posekotine.
"Jako peče, svi zubi me bole od jačine udara. Samo znam da sam odletela unazad, i odjednom se sve zadimilo" rekla je ona.
Otac je devojčicu odmah odveo na hitno hirurško odeljenje KBC-a Dubrava, i najavio tužbu protiv "Miroveca" i organizatora koncerta.

(MONDO, foto - "Večernji list")

kenzo_japanac
~наша ствар~
<b>~наша ствар~</b>

Godine: 33

Datum registracije: 03 Dec 2007

costarica.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 12:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo sam razgledao top. Nisam hteo...verujte mi...

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 2:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svasta .. bas cudno da se tako nesto desi

belson
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma da sasvim ti je slucajno opalilo....xaxaxa....sta reci desava se.ako sam dobro razumela da su to rakete za ove praznike koji nailaze cula sam da ce se uvesti kazne i da ce skole biti cesce obilazene....!pozdrav

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Devojčicu na koncertu pogodila raketa u lice! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon