www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Priča o čoveku plave boje kože!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 11:32 pm    Naslov poruke: Priča o čoveku plave boje kože! Na vrh strane Na dno strane

U Centralnoj dolini u SAD žive ljudi svih boja kože - bele, crne, žute i verovali ili ne - plave. Naime, pedesetsedmogodišnji Pol Karason nije ni našminkan ni obojen, ali sudeći prema plavo-ljubičastoj boji negovog tena, većina ljudi, čim ga vide, pomisli da je „došao s Marsa”. Ovom neobičnom čoveku nije nimalo lako dok obavlja svakodnevne poslove jer su sve oči uvek uprte u njega. Nakon 14 godina borbe i mnogobrojnih pokušaja da zaustavi promenu boje kože, Pol se nada da će ga ljudi konačno prihvatiti i ceniti kao čoveka a ne kao „biće sa Marsa”. „Promena je bila tako postepena da je u početku nisam ni primetio. Sve je počelo kada me je jedan prijatelj koga nisam video mesecima upitao šta sam uradio sa licem”, kaže Karason za ABC7.
Pol je napre koristio koloidalno srebro, verujući da će mu taj napitak povratiti „staru” boju kože. Nije prestao da ga pije čak ni kada mu je koža bila potpuno plava. Međutim, napretka nije bilo. Pol veruje da je to zbog toga jer ga je koristio na koži lica kako bi izlečio problem na telu.
Lekari dosad nisu uspeli da otkriju uzrok Polove promene boje kože. Bez obzira na to, Karason kaže da nimalo nije lako živeti s tim. „Trudim se da izbegavam javna mesto koliko god mogu”, kaže Pol.
Njegova devojka Džeki Horthup kaže da je isprva bila iznenađena bojom njegove kože, ali da je sada uopšte ne primećuje.
„Razliku primetim samo kad se nađemo na javnom mestu, kada ljudi bulje u njega”, objašnjava Džeki.
Pol, koji se pre šest meseci iz Oregona preselio u Maderu, kaže da ljudi dosad nisu nimalo bili ljubazni prema njemu.
„Nadam se da će me prihvati u Maderi”, optimističan je Karason, koji je odlučio da ostatak života provede kao „plavi čovek”.

(Blic)

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo jos jedna slika

A ovde imate i video zapis.

Stvarno cudno... Confused Nije mi jasno kako niko da ustanovi od cega ima takav ten... Pa valjda moze da se vidi pod mikroskopom sta ima umesto prirodnog pigmenta koze. Rolling Eyes

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 6:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je boje modrice. Definitivno.
Sigurno mu je koža počela da se ponaša kao kad se stvara modrica.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 9:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh, shto je bre ruzan Confused

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj, jadan! Ovo bas grozno izgleda!

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 32

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cccc...jadan..

angel_lost
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 13 Avg 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mogu misliti kakav je kad pocrveni od stida,.
glupo bi bilo da ga neko pretuce,a da se ne vidi sljiva Embarassed

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 4:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svasta .. i dalje ne mogu da verujem .. Rolling Eyes

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 9:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lici na velikog strumpfa Very Happy

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 22, 2007 10:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

please je napisao/la sledeće:
lici na velikog strumpfa Very Happy

Bas si me nasmejala Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Priča o čoveku plave boje kože! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon