www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Luckaste sestre Spirs!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 4:27 pm    Naslov poruke: Luckaste sestre Spirs! Na vrh strane Na dno strane

Džejmi Lin Spirs, 16-godišnja sestra Britni Spirs, u drugom je stanju, a otac deteta je njen dečko Kejsi Oldridž. Ova vest pogodila je sve članove porodice Spirs, a najveće iznenađenje doživela je sama Britni, koja je za sestrinu trudnoću saznala iz novina. Iako je u prvi mah burno odreagovala kada je saznala za sestrinu trudnoću, Britni je odlučila da će joj ipak pružiti neophodnu podršku. Zbog lošeg uticaja koji bi starija sestra mogla imati na mladu glumicu, Džejmi Lin su njeni savetnici čak branili da bude u kontaktu sa Britni, ali izgleda da su saveti prekasno stigli. Tu nije kraj dogovovština sestara Spirs. Iako naviknuta na suludo ponašanje razmažene pop zvezde, američka javnost u neverici čita vest da Britni planira i treću udaju. Srećni mladoženja je Britnin dugogodišnji prijatelj Sem Latfi, a par planira da se venča u Las Vegasu.
Vratimo se mlađanoj Džejmi. U ekskluzivnom intervjuu koji je dala zajedno sa majkom Lin za magazin „OK”, Džejmi je potvrdila vest o trudnoći.
- Moj dečko i ja smo bili potpuno šokirani - rekla je Džejmi Lin i ispričala da je nakon što je uradila test za trudnoću kod kuće i obavila pregled kod lekara, odlučila da svoju tajnu poveri samo jednoj drugarici. Roditeljima je priznala da je u drugom stanju tek dve nedelje kasnije, pred Dan zahvalnosti.
- Želela sam da sama odlučim šta ću učiniti, pre nego što dopustim da bilo čije mišljenje utiče na moju odluku - priča Džejmi Lin u intervjuu i otkriva da će zadržati bebu.
A da ova novost neće dodatno narušiti samo reputaciju starije sestre Britni, govori i podatak da su izdavači odlučili da zaustave objavljivanje autobiografske knjige Lin Spirs. Da ironija bude veća, u knjizi majka Spirsovih objašnjava kako je uspela da u sredini koja nije tako podsticajna, kao njihova rodna Luizijana, odgaji i vaspita uspešnu decu.
Mlađa sestra Britni Spirs do sada je bila izvan medijske pažnje, iako je i sama počela da gradi uspešnu glumačku karijeru u jednoj od najpoularnijih tinejdžerskih serija u Americi "Zoi 101". Zanimljivo je i to da je Džejmi Lin igrala u sestrinom neuspešnom filmskom prvencu "Crossroads", gde se pojavljuje kao mlađa verzija lika koji tumači Britni.

(Blic)

belson
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno ostajem bez texta...............ovo je neverovatno kako danasnja omladina postupa!!!!!!!!!!!!!!!!!mislim da "roditelji"trebaju da povedu vise paznje svom detetu,da dobijaju stroge kazne,na cudite se BATINE jer one su iz raja izasla!!!ipak moram napisati jer sam sokirana !!ali bukvalno!!!

^aja_93^
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 15 Nov 2007
Mesto: Kraljevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Britney Spears je debilka a i njena sestra isto. Bitje ta mala josh gora! KATASTROFA.... Rolling Eyes

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nista se drugo nije moglo ni ocekivati...

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas su lepo vaspitane devojcice Mr. Green

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Krv nije voda ...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto se cudite, koliko u svetu, pa i kod nas, maloletna deca cekaju decu...

" I know the way to fuck them all...."

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 11:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A ja se taman ponadala da je Dzejmi drugacija, ona ispade jos gora!

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 22, 2007 10:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Epa ni mene ne cudi mada mogla jos da ceka....

Voljen
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 24 Nov 2007
Mesto: Mostar

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 23, 2007 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vazda sam je Mrzio !!!!...........[B][I]

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 23, 2007 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rekose da ce taj njen decko mozda na sud. seksualni odnosi sa maloljetnicom. Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Luckaste sestre Spirs! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon