:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
U naselju Hadžići, nadomak Sarajeva, vuk je napao i teško povredio dvojicu meštana, a dan posle i jednu ženu, prenosi "Blic RS".
Članovi Lovačkog društva "Hadžići" iz istoimenog prigradskog naselja Sarajeva u nedelju su pokrenuli hajku na vuka koji je u petak uveče oko 22 sata na lokalnom putu napao i teško povredio dvojicu meštana Hadžića.
Na Amira Sadikovića (37) i Fikreta Sadikovića (37) vuk je nasrnuo dok su se iz vraćali kući u selo Kasatići.
"Išli smo asfaltnim putem koji je okružen šumom. Odjednom je vuk istrčao na put i skočio mi za vrat. Grizao me po vratu i glavi, a kada sam pokušao da se branim, izgrizao me po rukama.
I Fikreta je izgrizao po rukama i levoj natkolenici. Ja sam se uhvatio ukoštac sa životinjom i skotrljali smo se tridesetak metara niz padinu pored puta", ispričao je Amir Sadiković.
Vuk je pobegao u šumu, a dvojica teško povredjenih leče se od posledica susreta sa vukom u sarajevskoj bolnici Koševo.
U subotu ujutro, na putu od Sarajeva za Igman, kilometar od mesta gdje je vuk napao dvojicu meštana Hadžića, vuk je napao jednu ženu i ugrizao je za trbuh. Nesretna žena uspela je da baci jaknu preko zveri i da pobegne prema obližnjoj ogradi i tako se spasi.
"Ovo je, koliko mi znamo, prvi slučaj u poslednjih 60 godina da vuk na ovakav način napada ljude. Vukovi gotovo nikad ne silaze u naselja, a i kada sidju, napadaju stoku, a ne ljude. Strahujemo da je životinja obolela od besnila i već smo organizovali hajke", rekao je Nihad Šehić, sekretar lovačkog udruženja "Hadžići".
(MONDO)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Donatella NiNja MaCa

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa

|
|
hehehe, nemojte ici u Hadzice
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ja cu da se usudim a ti jaro me cekaj sa sve vukom
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Donatella NiNja MaCa

|

|
|
imam jednog neuhranjenog, taman te ceka sa nestrpljenjem
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Nahranite vuka olovom Pa da bude kao po narodnoj -I vuk sit i ovce na broju
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
| D@cha je napisao/la sledeće: | | Nahranite vuka olovom Pa da bude kao po narodnoj -I vuk sit i ovce na broju |
...Lepa analiza narodne umotvorine!
|
|
|
| |
|
 |
Donatella NiNja MaCa

|

|
|
nema olova, to je problem, sve su nam oduzeli stranci kad se rat zavrsio, da bismo opet dosli u iskusenje
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|