:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Hotelski magnat Baron Hilton zaveštaće najveći deo svog bogatstva u dobrotvorne svrhe, najavili su iz Fondacije Konrad N. Hilton. Osamdesetogodišnji deda starlete Paris Hilton, ostaviće Fondaciji koju je 1944. osnovao njegov otac, 1,2 milijarde dolara i, kako se procenjuje, još toliko nakon smrti. „Neizmerno smo ponosni i srećni zbog te izuzetne finansijske podrške”, rekao je predsednik i direktor Fonacije Stiven M. Hilton, sin Barona Hiltona. „Rad na ublažavanju ljudskih patnji širom sveta, bez obzira na rasu, religiju ili geografski položaj, zadatak je fondacije koju je osnovao moj deda ... i koju je sada pojačao moj otac”, istakao je Stiven M. Hilton. Sredstva za Fondaciju doneće prodaja korporacije Hitlon hotels grupi Blekston, kao i očekivana prodaja Haras entertejmenta. Hilton je nedavno na sastanku uprave Hilton hotelsa najavio da će slediti put oca koji je umro 1979. i koji je gotovo celo bogatstvo zaveštao dobrotvornom fondu.
Iz tog bogatstva iskorišćeno je više od 560 miliona dolara za programe smeštaja mentalno obolelih beskućnika, prevenciju narkomanije i povećanje pristupa ispravnoj vodi za piće u Africi i Meksiku.
Promena testamenta Barona Hiltona znači da njegova unuka Paris, koja je Božić provela sa porodicom na Havajima, od prodaje hotelskog lanca neće dobiti ni cent.
Paris još nije komentarisala „iznenađenje” koje joj je deda priredio za Novu godinu, ali možda i nije toliko zabrinuta pošto već godinama, iako ni za šta nije naročito talentovana, i sama zarađuje ogromne svote novca.
Imala je svoj rijaliti šou „Jednostavan život”, glumila u (ne naročito uspešnim) filmovima, a da se njeno ime dobro prodaje dokazala je i reklamna kampanja za voćni šampanjac u limenci pod sloganom „Osećajte se bogato”, čije je ona zaštitno lice.
(Beta, Mondo)
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Snaći će se ona. Dovoljno je napravila halabuke po svetu da i od toga izvuče koji dolar. Nije ona (skroz) glupa.
A sad, što je celom svetu antipatična, to je druga stvar...
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Uraaaaaa Srećna vest
|
|
 |
Raven90 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Avg 2007 Poruke: 2 Mesto: Srbija, Nis

|
|
Ova Paris je meni toliko antipaticna da je to neverovatno. Sve se nesto prenemaze i sve je nesto kao ona najlepsa. Tesko se moze uopste i reci da je lepa. Drago mi je da nece dobiti ni cent od ovoga. Tako je, deda!
|
|
|
| |
|
 |
Jelic Ban Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 23 Mesto: Campobasso, Molise, Italia

|
|
Strašno....ne mogu da verujem.....toliko sam potresen da je to za ne verovati.....sirota devojčica.......
|
|
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Cura nece propasti Ako nista drugo ume da snima XXX filmove
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Sempler00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Dec 2007 Poruke: 55

|
|
|
Uradjena je plemenita stvar a sto nije dobro za nju st da se radi,zao mi je
|
|
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
|
Sto da mi bude zao? Iovako ce uvek imati vise para od mene!
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
Sempler00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Dec 2007 Poruke: 55

|
|
|
Pa dobro to jeste ali netreba biti zloban,njoj su njeni problemi sigurno veliki.......ali imace ona i to sto kazes.
|
|
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Sirota mala bogatasica... Smrc... Bas tuzno...
Ako bre! I treba tako!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|