:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Lotar Mateus prihvatio je ponudu da postane novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za platu od 5.000 evra, ako njegovo imenovanje u petak potvrdi Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH. Nemački stručnjak, koji je između ostalih vodio Partizan i Salcburg, uputio je pismo čelnicima FS BiH, u kome je naveo da prihvata ponuđene uslove prethodnog kormilara BiH Fuada Muzurovića.
„Mateus prihvata sve uslove, ali konkretnije možemo pričati, što sam mu i rekao, tek nakon petka i sednice IO. Logično, ukoliko 14 članova odbora odabere drugog trenera za budućeg selektora reprezentacije, nemam o čemu ponovo da razgovaram sa nemačkim stručnjakom. Ako on bude naš izbor, za pet minuta ćemo napraviti ugovor. Lično, mislim da bi bio najbolje rešenje za BiH jer bi to bio i marketinški isplativ potez”, rekao je za „Nezavisne novine” srpski član Predsedništva FS BiH Bogdan Čeko.
Prema Čekinim rečima, nemačkog trenera je zanimalo stanje fudbalera u štrajku i da li bi pristali da se vrate u nacionalnu selekciju, na šta je dobio pozitivan odgovor.
„Rekao sam i Mateusu i sada javnosti, 300 odsto naši najbolji fudbaleri će igrati opet za BiH, naravno, ako uz njih budu pravi ljudi koji će voditi reprezentaciju bez ikakvog ličnog, a samo u svrhu državnog interesa”, dodao je Čeko.
U svakom slučaju, ukoliko IO ne izabere selektora u petak, to bi trebalo da se učini najkasnije do 8. januara, kada će u Barseloni biti održan sastanak o rasporedu utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2010. godine.
Čeko je između ostalog izjavio da je Mateusa „uhvatio na foru”, rekavši da će imati veću platu nego što je ima predsednik BiH.
„Kada sam mu rekao da je 5.000 evra mala plata za nekog poput njega, ali da će biti plaćeniji od predsedavajućeg Predsedništva BiH, nasmejao se i rekao da je to u redu i da su se dogovorili! Na potezu je sada Izvršni odbor FS BiH”, šaljivo je zaključio Čeko. (Mondo)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Poslednja prepravka: škorpijica datum Sub Dec 29, 2007 2:07 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
MARCEZIS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 26

|
|
Al će da se usreći
|
|
|
| |
|
 |
Jelic Ban Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 23 Mesto: Campobasso, Molise, Italia

|
|
Vidi se da Lotar ostao bez kinte....iscedila ga je ova nasa kao krpu.....sad nema ni za bombone
|
|
|
| |
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
|
procitah nedje da ga zovu "Lotar niko ga nece". On ce im bit losa investicija.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
|
Mozete da ga kritikujete koliko hocete, ali on je jedini trener koji je uspeo jedan nas tim da odvede u Ligu sampiona. A to je veliki rezultat.
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| jerotije je napisao/la sledeće: | | Mozete da ga kritikujete koliko hocete, ali on je jedini trener koji je uspeo jedan nas tim da odvede u Ligu sampiona. A to je veliki rezultat. |
On je covek pravi trener za nas balkance...ne moze sa nama mlako, mora da se uvede RED...ali to je kod nas problem, niko ne radi shta mu se kaze u Partizanu je (koliko-toliko) zaveo red i eto, pokazali su se rezultati
|
|
| |
|
 |
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica

|
|
Hahahahah za 5000e ,okle Bosancima te pare,morace od raje da uzimaju po 2-3 marke
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
| |
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
|
Ima jos jedna ovakva tema
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| Bajadk je napisao/la sledeće: | | Ima jos jedna ovakva tema |
Misliš na ovu?
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=42771
Nije ista, pošto je demantovana ova vest. Mateus ipak neće biti selektor BiH.
Mislim da bi sad, pošto je ova vest ispala lažna, trebalo zaključati ovu temu.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|