:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Redži Dejmon iz Norviča u SAD otišao je u javnu govornicu da telefonira, a pošto je hteo da zapiše broj, podigao je prvi papir koji je ugledao na podu.
Ispostavilo se da nije reč o običnom papiru, već o omotnici u kojoj je bio ček na 185.000 dolara.
Dejmon (47) je otišao u banku i vratio ček, a za taj čin "velikodušno" su ga nagradili novčanicom od 50 dolara.
"Nije mi ni na pamet palo da ček zadržim za sebe", prokomentarisao je ceo slučaj Redži Dejmon, koji dobija pomoć za radnike sa niskim primanjima i zaposlen je u McDonaldsu.
(MONDO)
|
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
i tako ne bi mogao da digne te pare...ali dobar potez od čoveka i još zaradio 50 dolara
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
muhammed0203 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 1

|
|
....ja budalee,hehehehh
|
|
|
| |
|
 |
laza1990 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Dec 2007 Poruke: 120 Mesto: Capital city for Nish - Medoshevatz

|
|
|
pretrgli se.....
|
_________________ Fuck the pepsi, fuck the pizza all we need is slaninica. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Cicije nema sta
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
50 dolara... ne bih im vratila iz principa...
|
|
 |
vlado smeker Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184

|
|
kako ne moze dici pare, kada je cek napisan i potpisan vjerovatno cim i suma postoji; tako da covjeku jednostavno ne treba toliki novac!
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
| |
|
 |
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica

|
|
Ma lud je taj ko ne bi uzeo pare!!!!
Najaca je fora iz Budve ljetos,neka zena nasla torbu i u njoj ako znam , 50-60e cini mi se.... Vratila to ona i valjda u neku posebnu pregradu je bilo 15000e ,a ova sto je izgubila nista je nije castila...
I sad kao udarna vijest : "vratila sam 15000e"
A mrs da te ne vidim , da si znala da su tamo, kao ih ne bi uzela?
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|