www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sahranjeni Stevan, Zorica i Elmir!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 5:06 pm    Naslov poruke: Sahranjeni Stevan, Zorica i Elmir! Na vrh strane Na dno strane

Stevan Zečević Zeka (24), Zorica Lazić (24) i Elmir Kuduzović (26), troje bivših ukućana serijala „Veliki brat“ koji su poginuli u petak oko 23.30 sati kod mesta Ušće, sahranjeni su u mestima u kojima žive njihove porodice.
Elmir Kuduzović je, vozeći „sitroen C4“ brzinom od 110 kilometara na sat, u krivini naglo stisnuo kočnicu, automobil je proklizao i skliznuo s puta. Preleteo je preko uvale i udario u drvo. Silovit udarac bio je smrtonosan za Kuduzovića, Zečevića i Lazićevu. Automobil je pao u reku Vodraža i odmah se napunio vodom, a Vladimir Sarić (23), vlasnik „sitroena“ koji je sedeo na mestu suvozača, uspeo je da se provuče kroz razbijenu šoferšajbnu i otpliva do obale.
Elmir Kuduzović, poslednji od stradalih ukućana „Velikog brata“, juče je sahranjen na lokalnom groblju u selu Gračanica kod Tuzle. Elmirovoj majci Zlati omogućeno je da u lokalnoj džamiji bude pola sata bude pored mrtvog sina.
- Svi smo još u šoku i ne verujemo da je Elmir poginuo. Majka stalno plače, pod lekovima je pa su joj dozvolili da bude nakratko pored Elmirovog tela - kaže za „Blic“ Almir Kuduzović, Elmirov mlađi brat.
Dan pre Elmira, na poslednji putovanje ispraćena je Zorica Lazić, njegova drugarica iz kuće „Velikog brata“. Dok je sneg vejao, na groblju u beogradskom naselju Mali Mokri Lug, od nje se oprostilo nekoliko stotina rođaka, prijatelja, poznanika, obožavalaca, kao i mladići i devojke sa kojima je delila „dobro i zlo“ tokom boravka u kući. Zorica je sahranjena u Malom Mokrom Lugu, gde je njena porodica planirala uskoro da se preseli.
Ljudi su prilazili Zoričinom kovčegu, stavljali cveće, koje je obožavala, izjavljivali saučešće majci Jovanki, ocu Dragoljubu, braći i dečku Đorđu Kuzmanoviću.
- Umesto da spremamo veselje, sahranjujemo te jedinice moja. Očekivala si slavu i uspeh, a sada te pokriva crna zemlja - kukala je majka Jovanka.
Njen drug Stevan Zečević Zeka sahranjen je poslednjeg dana 2007. godine u rodnom Novom Sadu. Brojni prijatelji, kao i drugovi i drugarice iz „Velikog brata“ pokušavali su da pruže reči utehe roditeljima i bratu, ali bezuspešno.
- Našeg Stevana više nema. Otišao je bez pozdrava. Kako ćemo, sine, da živimo bez tebe - plačući su pitali neutešni roditelji.
Sahranama su prisustvovali i svi njihovi bivši sustanari koji još ne mogu da poveruju da su ova tri mlada života zauvek ugašena.
- Izvinite, ne mogu da pričam - rekao je potreseno Đorđe Stojanović koji je do Gračanice putovao sa Aleksandrom i Natašom.
Ni Jeleni Žeželj, bivšoj devojci Stevana Zečevića, juče nije bilo do razgovora. - Nije mi dobro. Šta da vam kažem. Ovo je strašno - rekla je tužno i pomalo odsutno Jelena Žeželj, a njen saputnik Miloš Vasiljević nam je objasnio.
- Uskoro stižemo u Tuzlu. Svi smo konfuzni, nije uopšte lako. Vlada neka napeta atmosfera. Tužno je... - rekao je kratko Miloš.
Suzana Pavlović najteže je podnela ovu tragediju.
- Dete nam već tri dana nije kod kuće, u Beogradu je zbog sahrana. Sve joj je mnogo teško palo. U početku nije htela da priča ni sa kim. Samo je plakala - rekao je Vitomir Pavlović za „Blic“ i objasnio da je njoj najteže pala sahrana Stevana Zečevića Zeke.

Stevanova mama zvala u posetu Suzanine roditelje
Stevan Zečević se nekoliko sati pre tragedije interesovao koliko, prema „Blicovoj“ anketi, tada nominovana Suzana Pavlović ima procenata za izbacivanje iz kuće. Stevan je tada reporteru „Blica“ ispričao da bi veoma voleo da Suzana pobedi i da svim srcem navija za nju.
Suzanin otac Vitomir kaže da su oni zaista stvorili jedno veliko prijateljstvo tokom boravka u kući.
- Stevanova mama nas je zvala nekoliko dana pre nesreće da dođemo u Novi Sad da se upoznamo. Sprečila nas je tragedija - kaže Vitomir Pavlović.

(Blic)

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 34

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Žalostno .- . .

Nek jim je laka zemlja .. Crying or Very sad

majainikola
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 22 Sep 2007
Mesto: Indjija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 6:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stwarno je owo zalosno ne znam sta da wam kazem....zaista je owo ruzno i tuzno....

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 47

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zalosno Crying or Very sad

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas mi je zao svih. Crying or Very sad

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka im je laka zemlja ,steta je za bilo kog mladog coveka

nano0088
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 11:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je stvarno strasno!!!!

klinka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Apr 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 11:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zbilja zalosno,mladi su bili.Neka im je laka zemljica...Sad

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 43

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja...ja...ja ne mogu danima da kupim,normalno,dnevne novine otkad su oni poginuli.Mene smrt ljudi približno mojih godina,užasno uznemirava.Jesam pratio ''Velikog brata'' i video sam koliko postoji zlobe medju ljudima.A tolika zloba(pogotovo ona dva demona Dijane i Nataše(dva skota) je morala da izrodi nešto ovako.Užas.
Svo vreme su se mnogi članovi utrkivali ko će više biti gramziv,pohlepan,zloban,ko će više da ogovara,da javno pokazuje mržnju.Nažalost,dešavanja iz ovogodišnjeg serijala ''Velikog brata'' su pokazala realnost našeg društva,pogotovo naše omladine.Ljudi se mrze i žele jedni druge da povrede i nanesu zlo.To je užasno,ali to je bolna istina.I Zeka i Elmir su mi bili OK likovi,Zorica najomiljenija.
Zeku nisu voleli zbog njegove nadmenosti,medjutim,moglo mu se.Umeo je da radi dobro ono što 80% muškaraca ne ume bolje od njega,a to je da bez problema smuva devojku.
Elmir je bio dobrica,prosto umeo da uveseli ljude svojom prostodušnošću i onim njegovim:''Kontaš?''.
Sad kad čitam da su izjavljivali saučešće i Zokinom dečku,ta činjenica mi je izazvala nepodnošljivo neprijatan osećaj.Neopisivo jezivo je izgubiti devojku na takav način.Zoka mi je bila omiljen lik u kući,a i kome ne bi,onako,lepa,umiljata,pametna...ma delovala je nestvarano.Lepo je rekao jedan moj drug:''Ona je iz nekog drugog sveta''.I jeste,sad je stvarno na drugom svetu,valjda lepšem. Crying or Very sad

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Poslednja prepravka: Johnny-Delija datum Pet Jan 04, 2008 1:53 am; ukupno izmenjena 1 put

sErgey
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 09 Mar 2007
Mesto: rajvosa-raj na zemlji

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 1:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam baš pratio taj serijal...pravo mi je papanski ali...u svakom slučaju žao mi je svih mladih ljudi koji sve više gube živote "za volanom"...toliko njih nestane skoro svakog dana a "niko" ne zna za to...i to mi je još žalosnije...možda ova moja žalost prelazi u neku mržnju ali ne znam prema čemu...možda prema...ma ne znam ni koga bih okrivio a volio bih da imam koga... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako mi je zao... Jos ne mogu da poverujem... Sad

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 41

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 1:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Elmire.....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Sahranjeni Stevan, Zorica i Elmir! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon