:: |
Autor |
Poruka |
anyarmani Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Sep 2006 Poruke: 41

|
|
Nisam mogla 5 min da otkopcam kais, pa sam uz to polomila i nokat...a onda smo najzad krenuli i onda je uslo previse vazduha u p*, pukla sam od smeha, dok se on istripovao da je pukao kondom, rekla sam mu u cemu je stvar, i onda je na zalost usla njegova keva... Verovatno nije bio moj dan!
|
_________________ Mozda bi se svideo nekome, da se nisi trudio da se svima dopadnes! |
|
|
|
 |
rabby Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 216

|
|
kad nam je njegov kompic treci put vise upao u sobu! nakon sto smo ja sterali u k... smijeh
|
|
|
|
|
 |
Djole_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd

|
|
Pa upad mog caleta u sobu......
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
 |
maucetung Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci

|
|
Kada smo srusili tegle koje su bile okacene na zid!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Kad smo skliznuli sa kauča na patos. Dobro sam zveknuo glavom o sto...
Ona je još dobro prošla sa prelomom nokta...
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
kada se cuju zvuci cudni tako mi neprijatno
|
|
|
|
|
 |
laki21 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 22
|
|
Sa bivšom ženom radili ono na krevetu (ili kauču?) "Mojca" tipa - iz tri segmenta, samo se razuče.
Ona dole na stomaku, ja preko nje. I kako se radnja zahuktavala, tako smo se mic po mic pomerali prema kraju kreveta i zidu.
Kada smo u zanosu prešli kritičnu tačku i preneli najveći deo težine na sam kraj, krevet se podigao, pa smo se našli na strmini te je moja draga zajedno sa mnom ne sebi krenula na dole, koristeći glavu kao kočnicu kada smo dospeli do zida.
Ja sam presvisnuo od smeha, što od toga što je cela situacija bila zaista smešna, što od zvuka koji se čuo pri "sudaru".
Bivša draga mi to nikad nije zaboravila...
|
|
|
|
|
 |
mucamaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana

|
|
Eto što se dogodilo meni: Bila sam u nekoj neozbilnoj vezi sa nekim konobarom, i došla sam sa društvom na piče u kafič u kojem je on radio, i baš je bio na smeni. I ja onako otišla u wc i on uleteo zamnom i mi se počeli ljubiti u wc-ju kad odjedanput dođe drugi konobar i počne kucati na vrata neka požuri, da je gužva vani i da ne može sve sam. Mi smo skoro pukli od smeha.
I bilo je jako zabavno kad sam radila još u nekom kafiču i navečer kad sam završila sa jednim momkom sam pobjegla u wc i počeli smo se ljubiti, i ja u zanosu stavim nogu na wc šolju kad ono pukne. A sledeči dan dođe taj momak sa gazdom lokala i ja ono skroz crvena i pravili smo se da se ne poznajemo, ali kad me gazda upitao šta se desilo sa wc šoljom, skoro smo pukli od smeha. Jedva sam izdržala da sam mu ozbiljno odgovorila da nemam pojma i kad sam se okrenula počela se smijati.
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
e, u autu bila sam slučajno u zanosu spustila nogu na sirenu od auta ispred moje kuće i moja divna mati je izašla misleći da trubim da mi otvori kapiju.
|
|
|
|
|
 |
Otherside Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Apr 2008 Poruke: 8

|
|
Ovo je najsmješnije definitivno što se desilo ikome treba mi je rekla ( u po sexa ) :" A ebo me taj tvoj qwac koliki je, majko moja da vidiš ovo." Ja sam se toliko valjao od smijeha da nismo ni "završili " posao
|
_________________ Samo su dvije svari beskonačne:
1. Laž
2. Ljudsk glupost |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Kad je pukao krevet
|
|
|
|
|
 |
ns21 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 63 Mesto: Zemun

|
|
pa sad malo je drugačije od onoga što do sada pročitah
elem treba da padne prvi sex, tip pun sebe onako moćan al malo cvika od mene a napalio se samo tako i počne predigra i traje neko vreme i glavno dešavanje on uđe u mene i svrši istog sekunda. U prvom momenutu ne kontam o čemu se radi ali vrlo brzo ipak skontam. Fora je u tome što je on počeo da se smeje i ne može da se zaustavi onda sam ja počela da se smejem jer je sve zajedno bilo smešno.
na to on kaže - jebote ovo mi se nikada nije desilo.
Sredila ga trema i prevelika želja ali on se ubio od smeha.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|