www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Samobor trazi
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~
::  
Autor Poruka
mirko29
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 14 Mar 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 14, 2007 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo ih obe postavljene Arrow OVDE Very Happy

samobor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Maj 2007
Mesto: Samobor

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 14, 2007 3:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala,Mirko.Ako ti nije neki veliki problem da mi posaljes na mail pesmu Tko nam brani.Ovu drugu sam uspeo bez problema skinuti.Prvi put da sa downloada ne mogu nesto skinuti pa mislim da je neki drugi problem,nevezano za ono sto pise za Firewall itd.

Kemal Monteno

Kad nas jednom godine odnesu - Single 1976

Jos jednom se unapred zahvaljivam Mirku za ucinjenu uslugu.

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 14, 2007 10:00 pm    Naslov poruke: Hehehe! :P Na vrh strane Na dno strane

E, da znas da je i meni drago sto sam ti priredio takvo iznenadjenje! Hehehe! Razz
A bas si mi lepo opisao, svaka ti cast! Smejah se k'o blesav!
Ma, samo nek' smo mi zivi i zdravi! 'Ajd' sad, ne bleni u monitor nego uzivaj tamo uz Zdravka&Co. ! Very Happy Pozdrav, drug!

mirko29
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 14 Mar 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 15, 2007 2:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Kemal Monteno

Kad nas jednom godine odnesu - Single 1976

Jos jednom se unapred zahvaljivam Mirku za ucinjenu uslugu.

Evo ga Kemal postavljen Arrow OVDE

samobor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 15, 2007 4:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znas i sam,Raziele,kako je kad nesto dugo trazis i trazis i onda odjednom dobijes to sto si trazio.Kao kod devojaka,mislim,slicno je.Nadam se da se pripadnice lepseg pola nece naljutiti na ovu usporedbu.
Zahvaljujuci Mirku,zavrsen je i Parni Valjak.
Nisam nigde nasao diskografiju Kemala Montena,pa,ako ste voljni za sastavljanje,tu sam.
Potraznja je sledeca:

Kemal Monteno

Postoji li mesto-----------------sa singla iz 1979.godine

Jos jedan veeeeeeeeeeeliki pozdrav obojici.

samobor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa albuma - Za svoju dusu,Kemala Montena iz 1980.godine treba mi:

Nasmijesi se
Sam
Ti i ja
Kod crvene trojke

Pozdrav svima.

samobor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kemal Monteno

Sunce djetnjstva
Putovanja putovanja

Ima neko?

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 8:15 am    Naslov poruke: Hej! :] Na vrh strane Na dno strane

Zdravo, samobor! Very Happy Evo, nakon duze pauze, vracamo se muzickoj potrazi... Shocked Razz
Pre svega, zelim da ti cestitam Novu 2008. godinu, i pozelim ti nista drugo, osim dobrog zdravlja! Wink
Za sve ostalo, siguran sam snaci ces se i sam! Cool

E, a sada, uz lepe cestitke ide i lep poklon, stoga:

Arrow Kemal Monteno - "Sunce djetinjstva" Exclamation

Srecna Nova, drugar!

samobor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala,Raziele,na tako srdacnoj cestitki i odlicnim zeljama.Preostaje mi samo da i ja tebi pozelim sve sto i ti meni.Znas da ova godina ima dan vise,pa ne treba bas previse raditi,da ne bi prsti stradali.A potraga,ponekad mi se cini da trazimo nepostojece blago.I,taman kad mislis nema ga,pojavi se.
Kao sto si ti meni pronasao ono sto sam dugo trazio,tako je moja zelja da i tebi neko pronadje sto trazis.I,normalno,da i ja to nekada uspem.
Ponovo hvala za kraj jos jedne potrage.

samobor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 06, 2008 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Plavi Orkestar

O la la

Moze?

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 06, 2008 8:42 pm    Naslov poruke: Hehe! :P Na vrh strane Na dno strane

Pa, tu smo da jedni drugima pomazemo, a i poslednjih nekoliko nedelja onako "u duhu praznika", kao sto i dolikuje.
Hvala i tebi, a da bismo sve to lepo "zacinili", neka muzika bude katalizator dobrog raspolozenja i u Novoj godini , a za tebe ce to u ovom trenutku sigurno biti upravo Plavi Orkestar i "O la la"!

Uzivaj, drug!

samobor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 12, 2008 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala,Razi!Po ko zna koji put.Pratim i tvoju temu,i uvek se pitam gde pronadjes te pesme koje trazis.No,dobro,kad se radi,onda je to tako.Putove Nedine ni za leka,jedino ko ima singlicu pa da je voljan ripovati.

Malo obnavljam Olivera Dragojevica

Gdje si ti
Ja te zelim vise

Mozda je neko pronasao u medjuvremenu!Pozdrav svima.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~ -> Samobor trazi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 6 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon