:: |
| Autor |
Poruka |
Erdal82 Dobro upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo

|
|
Naci drugu
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
| |
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
naci drugu pa kad i ta postane bivsa opet naci drugu i tako sve u krug...dok ne nadem pravu jednog dana i ozenim je...
|
|
|
| |
|
 |
cicmilos Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Dec 2007 Poruke: 30

|
|
|
najbolje je da nadjes sto pre drugu.....
|
|
|
| |
|
 |
Notepad23 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 11

|
|
|
Za mene je najlakse bilo zaboraviti bivsu sa novom dijevojkom. Cim prekinem sa prvom, trazim drugu odmah. Nisam bio vise od sedam dana izmedju cura. To mi pomogne da zaboravim bivsu - i uspijevalo je.
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
velika je greska sto mislite da cete zaboraviti bivsu tako sto cete naci drugu...
kad malo bolje razmislite, videcete zasto sam u pravu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Donatella NiNja MaCa

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa

|
|
slazem se jaro s tobom... ako nisi prebolio bivsu, znaci da imate jos nekih nerijesnih stvari, a naci drugu te probleme nece otkloniti, jer se obicno desava da sve zene ovoga svijeta ne mogu nadomjesiti jednu...
stoga, jedini nacin je rascistiti prvo sa njom, pa onda sa sobom... vrijeme pomaze u svakome slucaju
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
| |
|
 |
Ivan_Casni Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 48

|
|
|
Mislim da se devojka ne moze zaboraviti,pogotovo ako si je voleo...Znam po sebi,nekada raskid zna biti jako bolan,samo treba vremena da prodje da iskontrolises svoje emocije.Nadjes drugu,bolju i lepsu..
|
|
|
| |
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 47
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Nije lako zaboraviti bivsu,meni treba bas dugo vremena da je zaboravim,ne pomaze ni druga,ni alkohol,bukvalno nista. patim veoma dugo i bolno.
|
|
 |
TIHHI Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 29

|
|
Naći novu!
|
|
|
| |
|
 |
kitty_88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 44

|
|
nije rješenje naći novu curu, jer svjesno ili nesvjesno, ali stalno ćete je uspoređivati sa bivšom. time će vam biti još gore, a i vašoj novoj dragoj... ustvari, barem je nama curama tako...
a sad za cure koje misle da dečke ne pogađaju prekidi, bivši mi je priznao da se 10 minuta nakon što me ostavio pokajao, i onda, shvativši šta je napravio, rasplakao se pred 15-tak prijatelja... levat
|
_________________ ...ne kaj se zbog stvari koje te čine sretnim... |
|
| |
|
 |
meeee Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221

|
|
| kitty_88 je napisao/la sledeće: | rasplakao se pred 15-tak prijatelja... levat  |
ajoooooj!!!! ja mislila da oni ne placu...ja placem i bez raskida,ali nikad pred njih 15,obicno placem kad sam sama.
|
|
|
| |
|
 |
cheda88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD

|
|
|
klin se sa klinom izbija
|
_________________ bludnik |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|