:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Novosadska Gradska uprava najverovatnije će prihvatiti projekat srpsko-nemačke firme „SINS” iz Bavarske da se u okolini Novog Sada izgradi „teksaško selo”, s karakterističnim objektima iz doba Divljeg zapada, ali i neizostavnim kaubojima i Indijancima. Prema rečima direktora SINS-a Drage Đokića, projekat teksaškog sela bio bi izuzetno isplativ za Novi Sad. „Teksaško selo koje smo izgradili u Bavarskoj tokom prošle godine posetilo je blizu pet miliona turista iz cele Evrope. Deca se oduševljavaju kaubojima i Indijancima u tradicionalnoj nošnji, te imitacijama poznatog oružja, jahanju na konjima i ponijima, a stariji ugostiteljskim objektima i prenoćištima u stilu Divljeg zapada”, rekao je Đokić za novosadski „Građanski list”.
Prema njegovim rečima, za pomenuti projekat neophodna je odgovarajuća lokacija. „Uslov da Novi Sad dobije jednu takvu atraktivnu turističku ponudu jeste da teksaško selo bude napravljeno na parceli od najmanje dva do četiri hektara. Istovremeno, selo mora biti blizu autoputa, a na parceli moraju da postoje potrebni priključci za komunalije”, zaključio je Drago Đokić.
(Blic)
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
A konja po ulicaka koliko ti dusa iste Gluposti
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Dakle ... nemam rechi Pa oni nisu normalni ocigledno U sred Srbije Teksasko selo... zar mi nemamo istoriju?
Da mi je neko reko da cemo od Amerikanaca da krademo fore reko bih mu da je lood ... al jbg izgleda da sam ja lood sto verujem da u Srbiji ima stvari koje mogu da je predstavljaju bolje od teksaskog sela :S
|
|
|
| |
|
 |
rouzvel Prijatelj foruma

|
Godine: 68
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd

|
|
Ja sam zapanjena
Pored tolikih naših istoriskih događaja i lepote treba da nas pretstavlja američki ranč.......ma jednom rečju STRAŠNO!!!
Izgleda da nam nije dovoljno naših ''konja'' več nam trebaju i uvozni
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Hmm, ne znam kako to drugacije da prokomentarišem osim...koji ce nam to k*r*c?
J*bote kod nas je italijan oziveo klasican vojvodjanski salaš a nashi bi da glume Šerife...**bem vas u značke...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|