:: |
Autor |
Poruka |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
Cestitam ti od srca i samo tako nastavi
|
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Čestitam
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
OOO mama vidi se da nam je brzina vrlina ali cerka ti je brza malo ajde jos 5 spratica i stizes me Cestitam ti od srca>kisssss
|
|
|
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Čestitam koleginice
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
 |
maLena_puLa [.montenegrina.]
![<b>[.montenegrina.]</b> <b>[.montenegrina.]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

|
|
čestitamm!!!!
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Braaaaaaavo, Shiseido, čestitam ti od srca na 7 nebu i samo tako nastavi! Pusa za tebe najveća!!
|
|
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Kumo ja sam ovo nesto neupucen...kad si ti postala mama ...ali dobro sad to nije vazno, vazno je da si ti konacno doskakutala do sedmog sprata ...i ovom prilikom ti iskreno cestitam
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pazi mama, ovu sedmicu gledamo kao da si izvukla loto sedmicu dakle bice povecan dzeparac Cestitam ti na novom spraticu i zelim da ih bude jos mnoooooooogo i da se jos dugo druzimo i caskamo do ranih jutarnjih sati jubac vejiki
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Iskrene cestitke i od mene,svaka cast!!!
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Kele Oho, evo i moje srećice... Ne brini, ne idem ja nikud bez tebe, a i znaš gde me uvek možeš naći... Što se tiče poklona...ne umeš ti nikako da omaneš... Samo...znaš...nema ništa bez lične predaje...mislim poklona...
*Mayche* Hvala najlepše!
Sascha336 Ooo, kolega...hvala puno!
David 1986 Hvala!
ex_deda Hvala!
granger_ Hvala i Tebi!
Annabel_Lee Weee...ima nas, može nam se! Fala, fala puno!
Devojka od cokolade Puuunoooo...pa hvaja!
Vilenjakinja Hvala!
nextajox Na mlađima svet ostaje, tako da znate šta vam je činiti! Hvala mine ćeri!
*Stefy* Hvala koleginice!
maLena_puLa Hvala!
Anđela Hvaja ti puno, a ljubac još bigger to Tebe!
Bojan_kralj Eh kume...i ja sam neupućena, al' za broj dece... Jedno veliko i iskreno Hvala!
škorpijica Cccc...ko o čemu, deca o novcu... Kupiš detetu ono što se gledaju filmovi preko njega, uf bRe, kako se ono zvaše...ma nebitno, važno da radi...kad ono bi još i 'leb preko pogače... Jubaaccc i, naravno, da ćemo ćaskati do kasnih večernjih sati (nekako mi lepše zvuči )!
dambolina Hvaja ti mLogo i ljubac!
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
E,pa znaš šta?Kad ovoliko ljudi čestita,red je da i ja to uradim.Mislim,nema smisla da ne uzvratim na čestitku čestitkom.Jeste...i tako...pa kad dodješ na osmi onda opet isto...i tako...hmmm...da...
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Čestitam, koleginice.
E, sad... pošto me tvoj nick podseća na japanski, mislim da bi ti odgovarala ovakva slika:
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|