:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Marion Jones zbog dopinga i prevare osuđena na šest mjeseci zatvora
Bivša olimpijska pobjednica Marion Jones osuđena je na sudu u New Yorku na šest mjeseci zatvora i dvije godine uvjetne kazne. Kazna je velikoj atletičarki iznesena zbog korištenja steroida na OI u Sydneyju 2000. kada je osvojila 3 zlatne i 2 brončane medalje, no i kasnijeg laganja istražnoj komisiji te odvojenog slučaja sudjelovanja u financijskoj prevari s ranije osuđenim suprugom, atletičarem Timom Montgomeryjem. Jones je već ranije priznala krivnju, a šest mjeseci zatvora maksimalna je kazna koju je mogla dobiti prema uvjetima nagodbe. Sva odličja s OI su joj oduzeta, a svi njezini rekordi izbrisani.
BBC
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sta je 6 meseci zatvora .. nista.. ona je i ovako propala zesce .. da od milionerke dodje do propasti .. za ovo je trebala i vise da dobije .. ali .. znas kako .. ko da to vise neko gleda .. vazno je da je njoj trebalo 7 godina da to prizna ...da je sve kako treba .. ovako bi poredak trebao da bude ..
100 metara
Ekaterini Thanou
Tanya Lawrence
Merlene Ottey
200 metara
Pauline Davis-Thompson
Susanthika Jayasinghe
Beverly McDonald
Skok u dalj
Heike Drechsler
Fiona May
Tatyana Kotova
... ovo su za mene prave pobednice.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| Boky je napisao/la sledeće: | .. vazno je da je njoj trebalo 7 godina da to prizna ...
|
Ali shto je najgore smem da se kladim da su to odmah otkrili, znali i cutali ko zna zbog cega...
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Bas to sto kazes alex .. ko zna ko je to sve znao ali se to cutalo misleci da niko nece da sazna .. i sad ko bajagi nasla tamo da mi place ko neka beba na televiziji misleci da ce neko sad da je pomiluje i da je utesi ili da je, nedaj Boze, zali ..
Uvek mi je bila antipaticna i uvek sam sumnjao u njene rezultate ali .. ko tebi veruje kao klincu od 16 godina
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|