:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Prema istraživanju kompanije „E-Pol market risrč”, holivudska glumica Riz Viterspun najomiljenija je od deset žena koje su se prošle godine najčešće pojavljivale na naslovnim stranama časopisa. Gledaoci Viterspunovu smatraju najprivlačnijom, najzanimljivijom i najglamuroznijom slavnom osobom. Lepa Riz je iza sebe ostavila i neke od najlepših žena sveta, kao što su Dženifer Aniston, Anđelina Džoli, Dženifer Lopez, Kejti Holms i Viktorija Bekam. Ikona stila i redovni favorit na crvenom tepihu, dobitnica Oskara i majka dvoje dece, Riz, i pored toga što je napunila 31 godinu, ne izgleda kao da ima više od 16 godina. Kada je pitaju za njenu tajnu, Riz otkriva:
„Svi me stalno pitaju u čemu je moja tajna, ko mi čuva decu i ko mi pomaže u svemu, a ja im uvek odgovaram - ja. Obožavam da o svemu sama vodim računa, i u tome je moja tajna”, kaže lepa plavuša.
Riz je u svet šou-biznisa ušla sa sedam godina, ali nikada nije bila oduševljena Holivudom.
„Stalno imam osećaj da učestvujem u nekoj trci. U Holivudu postoji trka za najmršaviju, najbolju i najlepšu, a ja to jednostavno nikada neću biti”, kaže ova glumica.
Ipak, i pored ovakve njene izjave, Riz uvek sija na crvenom tepihu i redovno je proglašavaju za najbolje odevenu poznatu osobu.
„Iako sam prešla tridesetu, osećam da nikada bolje nisam izgledala, potpuno sam zadovoljna sobom”, kaže Riz.
Ona od proizvoda za negu kose i kože koristi samo blage bebi proizvode.
„Uvek sam trudim da vežbam, hranim se zdravo, vodim računa o sebi i koristim proizvode sa zaštitnim faktorom. Proizvodi za negu koji sadrže visoke faktore zaštite veoma su značajni za mene. Ipak, ne opterećujem se puno time. Super je što o mom izgledu mnogo više od mene brinu moj šminker i frizer”, kaže ona i dodaje:
„Što se mejkapa tiče, ne treba mi puno vremena za šminkanje. Dovoljno mi je samo pet minuta i spremna sam da idem bilo gde”, kaže ova glumica. Ona je poznata i kao prva javna ličnost koja je postala ambasador „Avona”.
„Radujem se saradnji, jer ta kompanija je mnogo više od kozmetičkog brenda. Veliku pažnju posvećuju problemima koje muče žene u svetu. Osećam odgovornost i počastvovana sam što sam uključena u njihov rad”, kaže Riz.
(PressOnline)
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Cura uopste nije uobrazena kao neke da ih nazovemo glumice i to mi se puno svidja kod nje
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Meni je ona oduvek bila antipatična. Can't help it
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
i nije nesto,. mislim da ima boljih od nje
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|